BEAUTY

Ένεση υαλουρονικού οξέος χωρίς βελόνα. Έγινε το θαύμα

Το χαρμόσυνο νέο της Ανάστασης θα διαδεχθεί αυτό της ένεσης υαλουρινικού οξέος χωρίς βελόνα. Γίνονται ακόμα θαύματα αγαπητές μου.

Έχεις να κάνεις εξετάσεις αίματος πάνω από τρία χρόνια γιατί και μόνο η σκέψη της βελόνας σου προκαλεί τάση λιποθυμίας; Έχουμε τη λύση. Δε θα αφήσεις τις ρυτίδες να κατακτήσουν την επιφάνεια του προσώπου σου, δε θα δουν και τα ματάκια σου βελόνα.

 

Τα νέα έρχονται από το ASSAI Beauty Experience & Spa. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι το PORING by Shireen, τη μη επεμβατική μέθοδο χορήγησης yαλουρονικού oξέος στην επιδερμίδα. Καιρός να πουν αντίο οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες.

Η μέθοδος PORING by Shireen λειτουργεί τροφοδοτώντας την επιδερμίδα με φυσικό υαλουρονικό οξύ προάγοντας έτσι και την κολλαγονογένεση αφού διεγείρει τους ινοβλάστες ενώ παράλληλα επιτυγχάνει την άμεση ενυδάτωση του ιστού του δέρματος αφού το υαλουρονικό οξύ έχει την ικανότητα να απορροφά έως και 1000 φορές τον όγκο του σε νερό. Χωρίς βελόνα και χωρίς πόνο. Να το λέμε και να το τονίζουμε.

Όλες οι πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις πριν πάρεις την απόφαση

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικο οξύ είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά του συνδετικού ιστού του σώματος, συγκεκριμένα είναι πολυσακχαρίτης που είναι κοινός σε όλα τα είδη ζώων. Είναι συστατικό του δέρματος και απαντάται στην στοιβάδα του δέρματος, στο χόριο, όπου και ελέγχει το περιεχόμενο του νερού, αυξάνει την αντοχή του δέρματος, ενισχύει την επουλωτική και αναπλαστική του ικανότητα.

Πότε μία γυναίκα θα ξεκινήσει; Ποιες είναι οι ενδείξεις που θα πρέπει να την κινητοποιήσουν;

Όπως είπαμε το υαλουρονικό οξύ είναι ένα σημαντικό δομικό συστατικό της επιδερμίδας που ελέγχει την ενυδάτωση της, αυξάνει την αντοχή της και ενισχύει την αναπλαστική της ικανότητα. Καθώς η διαδικασία γήρανσης ξεκινάει από το 28ο έτος της ηλικίας μιας γυναίκας, (φυσικά ο τρόπος ζωής καθώς και η διατροφή και η προστασία από τον ήλιο μπορεί να μετατοπίσει αυτό το ηλικιακό όριο), όπου είναι και η ηλικία που οι ίνες του κολλαγόνου αρχίζουν να χάνουν την ελαστικότητα τους, όταν δούμε στο πρόσωπο μας τα πρώτα σημάδια όπως γραμμές και ρυτίδες, έλλειψη σπαργής και υγρασίας, παρατηρήσουμε ότι το δέρμα μας δεν έχει πια την ανθεκτικότητα του όπως παλιά και δεν ανταποκρίνεται εύκολα όσο και να το φροντίσουμε, τότε είναι πολύ πιθανό ότι χρειάζεται εξειδικευμένη περιποίηση και αποκατάσταση των επιπέδων υαλουρονικού οξέος.

 

Τι ακριβώς είναι η μέθοδος PORING by Shireen;

Η μέθοδος PORING by Shireen είναι η μια μη επεμβατική μέθοδος χορήγησης yαλουρονικού oξέος στην επιδερμίδα με την τεχνική της ένεσης χωρίς βελόνα

Έχει σαν στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της επιδερμίδας και όχι μόνο την αποκατάσταση συγκεκριμένων ρυτίδων και γραμμών. Το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφο και φυσικό, επιτυγχάνεται  χωρίς κανένα τραυματισμό της επιδερμίδας, χωρίς πόνο και χωρίς πρόκληση δυσφορίας μπροστά στην εικόνα μιας βελόνας.

Πώς λειτουργεί και ποια η διαδικασία που ακολουθείται;

Η παροχή του υαλουρονικού οξέος όπως είπαμε γίνεται μέσω της ειδικής ένεσης χωρίς βελόνα, του POREJET, το οποίο έχει σχεδιάσει και αναπτύξει σε αποκλειστικότητα η εταιρεία Injex την τελευταία δεκαετία, για τη χορήγηση ινσουλίνης, αναισθησίας και άλλων φαρμάκων. Το POREJET χορηγεί υαλουρονικό οξύ φαρμακοκαλλυντικού βαθμού, μέσω ακριβής πίεσης αέρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Φανταστείτε ότι δημιουργείται μια βελόνα από αέρα στην οποία το υαλουρονικό οξύ διαχέεται εύκολα σαν σπρέι, στα συγκολυμμένα επιδερμικά κύτταρα δημιουργώντας πάλι ένα υγιές περιβάλλον μεταξύ τους (αναζωογονημένη εξωκυττάρια ουσία). Σαν διαδικασία θα πρέπει πρώτα να εντοπίσουμε και να χαρτογραφήσουμε σωστά τις περιοχές του προσώπου που έχουν ανάγκη από ενίσχυση με υαλουρονικό οξύ. Στη συνέχεια καθαρίζουμε σχολαστικά την επιδερμίδα, την απολυπαίνουμε και εφαρμόζουμε την τεχνική του Poring.

Το πλάνο των θεραπειών που θα ακολουθηθεί διαμορφώνεται από τους ειδικούς χειριστές  και εξαρτάται τόσο από την εικόνα του δέρματος όσο και από παράγοντες lifestyle. Για κάποιον που εμφανίζει και τις τρεις παραπάνω ενδείξεις, δηλαδή έλλειψη υγρασίας, αντοχής και αναπλαστικής ικανότητας της επιδερμίδας, σε συνδυασμό με εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων, συμβουλεύουμε να πραγματοποιήσει συνολικά 3 συνεδρίες PORING ανά δύο εβδομάδες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έστω και με μία εφαρμογή το αποτέλεσμα δεν είναι εντυπωσιακό!

 

Ποια σημεία ”γεμίζουμε” και διορθώνουμε με το υαλουρονικό;

Καταρχήν πρέπει να διευκρινίσουμε οτι η συγκεκριμένη μέθοδος δεν αποτελεί μια τεχνική ”γεμίσματος” όπως γίνεται έως τώρα με τα ενέσιμα derma fillers, αλλά αποτελεί μια αγωγή αποκατάστασης του χαμένου υαλουρονικού οξέος της επιδερμίδας, οπότε και πραγματοποιούμε ουσιαστικά διασπορά του υαλουρονικού οξέος στην περιοχή εκείνη του προσώπου που θέλουμε να αναβαθμίσουμε.

Το αποτέλεσμα θα είναι ενα lift effect το οποίο και θα πρισδίδει νεανικότερη όψη και κυρίως μια fluffy εικόνα της επιδερμίδας (ζουμερή και φρέσκια)

Πώς είναι δυνατόν να μιλάμε για ένεση χωρίς βελόνα;

Κι όμως είναι δυνατόν και μάλιστα σκεφτείτε οτι αναφερόμαστε σε μία τεχνική που εφαρμόζεται με επιτυχία στο εξωτερικό την τελευταία δεκαετία, στο χώρο της ιατρικής και συγκεκριμένα στην αναισθησιολογία, στην οδοντιατρική, στη χορήγηση ινσουλίνης και άλλων φαρμάκων και τα τελευταία δύο χρόνια στο χώρο της αισθητικής για τη χορήγηση υαλουρονικού οξέος.

Η φιλοσοφία του κέντρου μας, είναι αυτή που καθόρισε και την ανάγκη μας να βρούμε και να εισάγουμε αυτήν την τεχνική. To ASSAI Beauty Experience & Spa, είναι το πρώτο κέντρο που εισάγει στο χώρο της ομορφιάς, την νέα εποχή εξελιγμένων τεχνικών αναγεννητικής αισθητικής με φυσικούς τρόπους αναζωογόνησης. Το ενέσιμο υαλουρονικό Οξύ χωρίς βελόνα, Poring Method by Shireen αποτελεί το πρώτο επίτευγμα της νέας αυτής εποχής και πρέπει να αναφέρουμε ότι παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Κάτι πάρα πολύ σημαντικό: Πονάει;

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι ότι είναι μία εντελώς ανώδυνη αισθητική τεχνική

Εφόσον δεν χρησιμοποιούμε βελόνα και άρα δεν προκαλείται κανένας απολύτως τραυματισμό της επιδερμίδας. Ξεχάστε τον πόνο και κυρίως ξεχάστε αυτό το αίσθημα δυσφορίας που νοιώθουμε μπροστά στην εικόνα μιας βελόνας!

Υπάρχει ερεθισμός στο πρόσωπο;

Λόγω του ότι η μέθοδος βασίζεται σε φυσικό τρόπο αναζωογόνησης της επιδερμίδας, δεν παρατηρείται μετά την εφαρμογή της κάποια παρενέργεια. Ωστόσο επειδή ασκείται πίεση στην θεραπευόμενη περιοχή της επιδερμίδας μέσω του porejet, μπορεί να παρουσιαστεί ένα μικρό οίδημα που να συνοδεύεται από ερυθρότητα, το οποίο όμως υποχωρεί άμεσα, έπειτα απο καθοδήγηση και συμβουλευτική των υπευθύνων χειριστών που έχουν πιστοποίηση χρήσης από την εταιρία Injex.   

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Τα καλύτερα που μπορείτε να φανταστείτε καθώς είναι απόλυτα φυσικά και αρμονικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Η  μέθοδος PORING by Shireen επειδή τροφοδοτεί την επιδερμίδα με φυσικό υαλουρονικό οξύ σε όλη τη θεραπευόμενη περιοχή και όχι μόνο κάτω απο την ρυτίδα, βελτιώνει συνολικά και αποκαθιστά το λεπτό και άτονο δέρμα.

Στόχος είναι η καλυτέρευση της ποιότητας της επιδερμίδας, η βελτίωση της συνολικής εικόνας του προσώπου

Η φιλοσοφία μας είναι να επιδιώκουμε και να ”φτιάχνουμε” όχι ενα πρόσωπο χωρίς καμία απολύτως ρυτίδα που προκαλούν σύγχυση σε όσους μας γνωρίζουν χρόνια, αλλά ένα πρόσωπο που ξαναθυμίζει τον εαυτό μας πρίν από κάποια χρόνια!

Ποια η διάρκεια;

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της μεθόδου, τα αποτελέσματα του PORING by Shireen διαρκούν από 3 μήνες έως 6, ανάλογα βέβαια με τους παράγοντες life style μας. Όπως μπορεί να φανταστεί κάποιος, ο τρόπος ζωής, η διατροφή καθώς και η προστασία από τον ήλιο, μπορούν να μετατοπίσουν αυτό το χρονικό διάστημα, όπως άλλωστε επηρεάζουν και οποιαδήποτε άλλη αισθητική θεραπευτική αγωγή. Βελτιώνοντας επομένως τους παραπάνω παράγοντες μπορούμε να βελτιώσουμε και το χρόνο ζωής του υαλουρονικού οξέος μας και όχι μόνο.

Κάθε πότε πρέπει να επαναλαμβάνεται η διαδικασία; Από τί εξαρτάται;

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία, ώστε να συντηρούμε την εικόνα του φρέσκου και fluffy δέρματος που έχουμε αποκτήσει μετά από την αγωγή με PORING, σε διαστήματα 3 έως 6 μηνών. Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι επειδή η τεχνική αναζωογονεί την εξωκυττάρια ουσία των επιδερμικών κυττάρων και προάγει την κολλαγονογένεση από τους ινοβλάστες μας, όσο καλύτερη είναι η φυσική μας κατάσταση, προστατεύουμε την επιδερμίδα μας από τον ήλιο αλλά και ενισχύουμε τις λειτουργίες της με σωστή φροντίδα στο σπίτι, τόσο μεγαλύτερο γίνεται το παραπάνω μεσοδιάστημα.