ΠΡΟΣΩΠΟ

Πιο λευκά δόντια με 4 φυσικούς τρόπους

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν κόμπλεξ με τα δόντια τους. Είτε γιατί είναι λίγο στραβά, είτε γιατί έχουν κενό μεταξύ τους, είτε γιατί τα δυο δόντια που είναι μπροστά μοιάζουν σαν αυτά του κουνελιού. Το σίγουρο είναι πως το μεγαλύτερο πρόβλημα μας είναι το χρώμα. Δεν αντέχεις να φαίνονται κίτρινα ή ξεθωριασμένα. Θέλεις αυτό το λευκό χαμόγελο για να λάμπει ολόκληρο το πρόσωπο σου. Και θα το έχεις.

Τα πλένεις μετά από κάθε γεύμα (όταν είναι εφικτό) όπως σου λέει ο οδοντίατρος σου, τα καθαρίζεις με οδοντικό νήμα και γενικά προσπαθείς να τα φροντίζεις. Ίσως τελικά να μην κάνεις αρκετά πράγματα για να το πετύχεις.

Σου βρήκαμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για γρήγορη λεύκανση δοντιών.

1. Τρίψε τα δόντια σου με φράουλα

Οι φράουλες περιέχουν μηλικό οξύ, το οποίο χρησιμεύει ως λευκαντικό και απομακρύνει τις κηλίδες από την επιφάνεια των δοντιών. Εκτός αυτού οι φράουλες περιέχουν βιταμίνη C που κάνει καλό στα ούλα. Λιώσε δύο φράουλες και πρόσθεσε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα για καλύτερα αποτελέσματα.

2. Και με μπανάνα

Το εσωτερικό της φλούδας της μπανάνας είναι πλούσιο σε κάλιο, μαγνήσιο και άλλα μέταλλα που λευκαίνουν τα δόντια. Όταν τα τρίψεις, ξέπλυνε το στόμα σου και βούρτσισε τα ξανά με κανονική οδοντόπαστα και απόλαυσε ένα λευκό χαμόγελο.΄

3. Μηλόξυδο

Το ξύδι μήλου είναι ένα ισχυρό καθαριστικό που βοηθά στην διατήρηση του όξινου Ph. Έτσι λοιπόν έχει τρομερά αποτελέσματα στην λεύκανση των δοντιών όπως και για την απομάκρυνση των βακτηρίων στα ούλα. Βούτηξε την οδοντόβουρτσα σου μέσα σε μηλόξυδο και βούρτσισε. Με λίγη μαγειρική σόδα τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα.

4. Καρυδέλαιο

Το καρυδέλαιο αναστέλλει σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη των περισσότερων στελεχών του στρεπτόκοκκου, βακτήριο που ζει στο στόμα του ανθρώπου. Έτσι λοιπόν, ζέστανε ένα φλιτζάνι με έλαιο καρύδας και στην συνέχεια πρόσθεσε δυο κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα και 10 σταγόνες φυσικού δυόσμου (τσάι ή έλαιο) και ανακάτεψε. Μετά βούρτσισε.