ΜΑΛΛΙΑ

Παντρεύεσαι; 10 υπέροχα νυφικά σινιόν

Imaxtree

Ανεξάρτητα από τη φιλοσοφία και το πώς αντιλαμβάνεται κανείς την έννοια του γάμου- ομολογουμένως τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά προς το καλύτερο τα τελευταία χρόνια- στο επίκεντρο σε κάθε περίπτωση παραμένει το ζευγάρι. Η χαρά, η αγάπη, το μοίρασμα «ωραίων στιγμών» με τους καλεσμένους. Βέβαια, κάποιες «έννοιες» όπως η οργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης, η αναζήτηση του ιδανικού νυφικού, το χτένισμα και το μακιγιάζ της νύφης, παραμένουν σταθερές αξίες, αλλά πλέον, αντιμετωπίζονται με μία πιο χαλαρή διάθεση σε σχέση με το παρελθόν.

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου λοιπόν, ξεκίνησε, μαζί και η wedding season. Κι αν ετοιμάζεσαι να παντρευτείς σ’ ένα μικρό  ξωκλήσι σε κάποιο νησί με μετρημένους στα δάχτυλα καλεσμένους, είτε σε κάποιο κτήμα, ακόμη και στο δημαρχείο, εμείς εκτός από ευχές για την ώρα την καλή, σ’ αυτό το άρθρο θα σου δώσουμε μερικές τέλειες ιδέες για το νυφικό σου σινιόν (σε περίπτωση που έχεις επιλέξει αυτό το χτένισμα).

Το χαμηλό σινιόν είναι το απόλυτο chic updo για κάθε είδους γάμο. Είναι ένα κομψό, κλασικό νυφικό χτένισμα που πλαισιώνει άψογα το πρόσωπο, αναδεικνύοντας τέλεια τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου και φυσικά το μακιγιάζ. Ακόμη, είναι μία πρακτική επιλογή μιας και κρατά τα μαλλιά ψηλά και μακριά από το πρόσωπο, «προστατεύοντας» από «εχθρούς» όπως η ζέστη, το φριζάρισμα, υγρασία κλπ. από την αρχή της τελετής, μέχρι το τέλος της δεξίωσης.

Στα πλεονεκτήματά του, επίσης, συγκαταλέγεται το γεγονός πως προσαρμόζεται πλήρως στο προσωπικό στιλ της κάθε νύφης. Ανάλογα με το ύφος του νυφικού- του γάμου κλπ αλλά και την υφή των μαλλιών της, μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σ’ ένα χαμηλό, πιο messy σινιόν ή ένα πιο αυστηρό, sleek επιτυγχάνοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ αριστοκρατικού και μοντέρνου, ρομαντικού και sexy αποτελέσματος.

10 υπέροχα νυφικά σινιόν για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο!