ΜΑΛΛΙΑ

Όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το βάψιμο των μαλλιών στο σπίτι

Για εσάς που θέλετε να βάψετε μόνες σας τα μαλλιά σας, δημιουργήσαμε έναν οδηγό για να μπορείτε να κάνετε τη βαφή σας στο σπίτι.

1.Αναρωτηθείτε: Τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου

Συνδυάστε το χρώμα των μαλλιών σας με τον τόνο της επιδερμίδα σας, το χρώμα των ματιών σας και το στυλ σας. Αν δυσκολεύεστε, η Garnier σας έχει τη λύση με το online εργαλείο Color Match! Αφιερώστε 2 λεπτά από το χρόνο σας και οι ειδικοί της Garnier θα σας προτείνουν την απόχρωση που σας ταιριάζει π.χ. καστανό σκούρο

2.Επιλέξτε τη βαφή που σας ταιριάζει

Είναι απαραίτητη η επιλογή μιας βαφής μαλλιών με σύνθεση υψηλών προδιαγραφών που σέβεται την τρίχα και της χαρίζει ζωηρό, λαμπερό χρώμα που διαρκεί. Η Garnier Color Sensation, η μόνιμη βαφή μαλλιών σε 18 αποχρώσεις, σας χαρίζει έντονο χρώμα που μένει ζωηρό και λαμπερό για έως και 10 εβδομάδες χάρη στα έντονα, νέας γενιάς χρωστικά που περιέχει ενώ προσφέρει και 100% κάλυψη στα λευκά. Η high end σύνθεσή της προσφέρει 20% περισσότερη καλλυντική φροντίδα στην τρίχα ενώ χαρίζει μια ευχάριστη ευωδιά στη βαφή.

Η χρήση της είναι απλούστατη. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε εσείς, είναι μπολ και πινέλο. Όλα τα υπόλοιπα (οξειδωτική κρέμα, κρέμα βαφή και κρέμα περιποίησης για έξτρα φροντίδα της τρίχας μετά τη βαφή) θα τα βρείτε στη συσκευασία της.

Για εσάς που ψάχνετε μια βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία, η Garnier σας προσφέρει τη μόνιμη βαφή μαλλιών με τη δύναμη του ελαίου χωρίς αμμωνία, την Olia. Εμπλουτισμένη με 60% φυσικά έλαια λουλουδιών, αποδίδει το μέγιστο χρωματικό αποτέλεσμα με διάρκεια, ορατά βελτιωμένη ποιότητα των μαλλιών σε κάθε βαφή και έως και 100% κάλυψη των λευκών.

3.Ελέγξτε για αλλεργίες

48 ώρες πριν τη βαφή πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε το προτεινόμενο τεστ προειδοποίησης αλλεργίας. Απλώς βάλτε μια μικρή ποσότητα βαφής πίσω από το αυτί σας, στο πλάι του αυχένα. Αν όλα είναι εντάξει μετά από 48 ώρες, είστε έτοιμες να κάνετε τη βαφή σας.

4.Προετοιμάστε το δέρμα σας

Για ν’ αποφύγετε να τρίβετε το δέρμα σας για ν’ αφαιρέσετε τη βαφή από την επιδερμίδα σας, εφαρμόστε στη γραμμή των μαλλιών, βαζελίνη.

5.Χωρίστε τα μαλλιά σε τμήματα

Χωρίστε τα μαλλιά σε τμήματα και κρατήστε τα στη θέση τους με ένα μη μεταλλικό κλιπ.

6.Εφαρμόστε τη βαφή

Αφού αναμίξετε τη βαφή σας σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία, ξεκινήστε την εφαρμογή της από τη ρίζα προς τα μήκη των μαλλιών σας, δουλεύοντας ανά τμήμα. Αφού εφαρμόσετε τη βαφή σ’ όλα τα μαλλιά σας, περιμένετε όσο χρόνο αναγράφεται στις οδηγίες.

7.Λουστείτε και περιποιηθείτε τα μαλλιά σας

Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας αρκετές φορές, μέχρι να βεβαιωθείτε ότι το νερό τρέχει καθαρό, υποδεικνύοντας ότι τυχόν περίσσεια βαφής έχει ξεπλυθεί. Μετά τη βαφή, τα μαλλιά σας χρειάζονται πρόσθετη υγρασία και περιποίηση. Εφαρμόστε την κρέμα περιποίησης για έξτρα φροντίδα της τρίχας μετά τη βαφή μαλλιών.