BEAUTY

Θεραπείες προσώπου που προσφέρουν ένα τέλειο boost στη διάθεση και την αυτοπεποίθησή μας!

Η αλήθεια είναι ότι αλλάζουμε. Αλλάζουμε μέρα με τη μέρα, αλλά είναι κάποιες στιγμές μόνο στον χρόνο που μπορούμε να το δούμε πιο έντονα και να έχει πάρει πια τη μορφή τετελεσμένου. Ξαφνικά το τζιν μας πιέζει σε νέα σημεία από αυτά που είχαμε συνηθίσει, νέες λευκές τριχούλες φυτρώνουν εκεί που δεν υπήρχαν και ξαφνικά το make up δεν απλώνεται σωστά γιατί νέες πτυχώσεις έχουν εμφανιστεί στο δέρμα.

Πρόσφατα, η Emma Thompson έκανε κάποιες δηλώσεις που πολλές γυναίκες δεν θα μπορούσαν να κάνουν, αλλά τις εκφράζουν 100%. Δήλωσε πως βρίσκει εξαιρετικά δύσκολο να σταθεί μπροστά στον καθρέφτη της γυμνή και να αντικρύσει το σώμα και το πρόσωπό της χωρίς να ρουφά την κοιλιά της, να τεντώνει το δέρμα του προσώπου της ή να ποζάρει με τέτοιο τρόπο ώστε να κρύβονται οι ατέλειες. Και εμείς την αγαπάμε για αυτό.

Με αυτή τη δήλωση έχει καταφέρει να συνοψίσει την ψυχολογία της γυναίκας όπως έχει διαμορφωθεί από τα στερεότυπα και τα σημάδια των καιρών.

Οι γυναίκες, περισσότερο από τους άνδρες, έχουμε τεράστια δυσκολία να αποδεχθούμε τις αλλαγές στο σώμα και στο πρόσωπό μας και πάντοτε, κάτι, κάπου μας ενοχλεί. Οι αλλαγές αυτές μπορούν να επηρεάσουν την ψυχολογία μας και να μας κάνουν να νιώθουμε ότι έχουμε παραπάνω κιλά, ότι είμαστε λιγότερο ελκυστικές, ότι δείχνουμε μεγαλύτερες από την ηλικία μας και τελικά πιο λίγες, όχι πάντα από τον περίγυρο, αλλά πιο συχνά από αυτό που θυμόμαστε ότι ήμασταν!

Ευτυχώς για όλους μας, πλέον μπορούμε να στηριχθούμε στην εξέλιξη της αισθητικής ιατρικής και με τρόπο ελάχιστα επεμβατικό, με ένα ‘μαγικό ραβδάκι’, να βελτιώσουμε την όψη του προσώπου μας με ασφάλεια και με απόλυτα φυσικά αποτελέσματα.

Η κλινική υγείας και δέρματος Figura Clinica και το έμπειρο προσωπικό της μπορούν να δώσουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα πρόσωπο. Με σύμμαχο το JUVÉDERM®, το κορυφαίο brand στα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ, προσφέρουμε ανανέωση, ενίσχυση και αποκατάσταση του όγκου του προσώπου, εξασφαλίζοντας φυσικά αποτελέσματα και διάρκεια από 9 έως 24 μήνες, ανάλογα με τη θεραπεία που επιλέγεται.

Ας δούμε πιο αναλυτικά πώς αντιμετωπίζουμε την κάθε περιοχή του προσώπου ξεχωριστά.

Στην κλινική Figura Clinica, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την απώλεια του όγκου στους κροτάφους και στα ζυγωματικά με την εφαρμογή Juvéderm® VOLUMA, το οποίο αποτελεί κλασική εφαρμογή, με μεγάλα ποσοστά ικανοποίησης των θεραπευόμενων που το επέλεξαν! Πρόκειται για υαλουρονικό που δίνει ένα αποτέλεσμα σφριγηλότητας και φρεσκάδας καθώς αναπληρώνει τον χαμένο όγκο του προσώπου μας.

Για την κουρασμένη όψη, τους μαύρους κύκλους ή τις σακούλες που μας ταλαιπωρούν στην περιοχή κάτω από τα μάτια, επιλέγουμε υαλουρονικό Juvéderm® VOLBELLA, το οποίο ανανεώνει και λειαίνει την περιοχή, με αποτελέσματα που διαρκούν έως και 12 μήνες.

Στο μέσο τμήμα του προσώπου, μπορεί να μας ενοχλεί η εμφάνιση των ρυτίδων στις ρινοπαρειακές τις οποίες αντιμετωπίζουμε με το Juvéderm® VOLIFT.

Επιπλέον, με τη βοήθεια του υαλουρονικού οξέος μπορούμε να βελτιώσουμε και να αποκαταστήσουμε τον όγκο στο περίγραμμα της γνάθου και του πηγουνιού σμιλεύοντας το κάτω μέρος του προσώπου.

Εάν οι ανάγκες του προσώπου είναι πιο ήπιες και χρειαζόμαστε ουσιαστική ενυδάτωση, το υαλουρονικό Juvéderm® VOLITE μπορεί προσφέρει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος και λειαίνει τις λεπτές γραμμές στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ, δίνοντας στο δέρμα μας μία όψη φρέσκια και νεανική.

Συνοψίζοντας, οι λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν σε σχέση με το πρόσωπο (ή και το σώμα) μας είναι πλέον διαθέσιμες και πολύ εύκολα προσβάσιμες στον καθένα από εμάς. Οι καιροί που οι θεραπείες αυτές ήταν ταμπού έχουν παρέλθει. Τώρα πια το trend είναι η αυτοφροντίδα και η επιδίωξη οποιασδήποτε ενέργειας θα μας κάνει να νιώθουμε “εντάξει” με τον εαυτό μας!

Η κλινική υγείας και δέρματος Figura Clinica με παραπάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, με έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και με ποιοτικά και ασφαλή υλικά, δεσμεύεται για αποτελέσματα που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Η λύση είναι στα χέρια μας!

Από τις: Παπαδάκη Τόνια & Βαϊνά Αφροδίτη, Δερματολόγοι Figura Clinica, Figuraclinica.com

Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Allergan Aesthetics, μια εταιρεία της AbbVie.

Juvederm.gr

IG: Juvederm Greece | FB: Juvederm Greece