ΔΕΡΜΑ

Οι λαμπεροί καλεσμένοι στο Narcissus Event του δερματολόγου Στέλιου Αγγελίδη

Μία λαμπερή βραδιά με δεκάδες λαμπερούς καλεσμένους από την ελληνική showbiz πραγματοποιήθηκε στον υπέροχο χώρο του κτιρίου «Κωστής Παλαμάς» στο κέντρο της Αθήνας. Ο διάσημος δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης και η σύζυγος του Αγγελική Αγγελίδη τους προσκάλεσαν για να γιορτάσουν μαζί έναν ακόμη χρόνο επιτυχίας με θέμα «Χρυσή Εποχή» της γυναίκας. Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον αποτελεί θεσμό το ετήσιο κάλεσμα του ζεύγους και μάλιστα συζητείται για μέρες, τα όσα συμβαίνουν εκεί, στα «πηγαδάκια» των επωνύμων. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία!

 

Το παρών έδωσαν πάρα πολλά ονόματα από την ελληνική show biz καθώς και από τον επιχειρηματικό κόσμο. Οι καλεσμένο απόλαυσαν μία βραδιά, η οποία τους χάρισε μία μοναδική εμπειρία, καθώς και γνώση για τους τρόπους που μπορεί πλέον μια γυναίκα να είναι νέα και όμορφη σε κάθε ηλικία.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Ζωή Λάσκαρη, ο Δήμος Βερύκιος, η  Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου, ο Λευτέρης Αυγενάκης, η Δέσποινα Μοιραράκη, η Νατάσσα Ράγιου, η Μαρία Σταματέρη, η Νεσχάν Μουλαζίμ, η Ευαγγελία Αραβανή, η Εύη Αδάμ, η Δήμητρα Κωστάκη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης, ο Μιχάλης Μανιάτης, η Ελευθερία Παντελιδάκη, η Έμυ Λιβανίου, ο Θανάσης Πάτρας, ο Φιλήμονας, η Μαρία Κορινθίου, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Σίσσυ Χριστίδου, ο Παύλος Σταματόπουλος, η Ναταλία Κυρίκου, ο Γιώργος Μανίκας, η Μαίρη Αυγερινοπούλου, η Σόφη Πασχάλη, Στέλιος Χανταμπάκης κα.