ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Οι αποχρώσεις σε αυτό το μανικιούρ θα σε κάνουν να θες να το δοκιμάσεις. Και αυτός είναι ο τρόπος

Imaxtree

Υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις που είναι υπεράνω trends. Με αυτό εννοώ ότι το βουργουνδί είναι το κόκκινο του χειμώνα κι αυτό δεν αλλάζει. Όσο έδαφος κι αν έχουν κερδίσει τα καφέ βερνίκια νυχιών. Αν λοιπόν, σήμερα Κυριακή, σε πετυχαίνω σε φάση αναζήτησης του επόμενου μανικιούρ σου είναι πολύ πιθανό να θες να περιλαμβάνει τις αποχρώσεις που θα δεις παρακάτω.

Οι μπορντό αποχρώσεις το φθινόπωρο και τον χειμώνα παίρνουν τη σκυτάλη από το φωτεινό κόκκινο και δημιουργούν τα πιο κομψά μανικιούρ της νέας σεζόν. Για αυτό και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την παλέτα στις τάσεις του φθινοπώρου. Σε αυτή την παλέτα υπάρχουν εκτός από τα γήινα καφέ και τα bold πράσινα και μπλε και τα αγαπημένα nudes. Τι γίνεται λοιπόν όταν το βουργουνδί αποκτά μπεζ twist σε ένα μανικιούρ; Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά κομψό και απόλυτα ενημερωμένο.

Τα καλά νέα είναι πως η Betina R. Goldstein, η nail artist του οίκου Chanel συνδύασε τις δύο αποχρώσεις σε ένα πολύ εύκολο μανικιούρ. Και μας έδειξε το how to.

Ο εύκολος τρόπος να συνδυάσεις 2 υπέροχες αποχρώσεις σε ένα μανικιούρ

Στην αρχή περνάει σε όλο το νύχι το βερνίκι νυχιών σε σκούρα βουργουνδί απόχρωση. Και απλώνει και δεύτερη στρώση. Στη συνέχεια ρίχνει λίγες σταγόνες από το μπεζ βερνίκι σε ένα χαρτί. Και με ένα πολύ λεπτό πινέλο «οριοθετεί» τα nude σχέδια πάνω σε κάθε νύχι.

Στη συνέχεια γεμίζει το κάθε σχέδιο. Και ολοκληρώνει με το top coat της. Ένα μανικιούρ με διαχρονική αισθητική που γίνεται επίκαιρο μέσα από τα διακριτικά σχέδια σε μπεζ. Γρήγορο, εύκολο και υπέρκομψο. Ένα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε σίγουρα.