BEAUTY

Οι ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής και όλα όσα χρειάζεσαι για να τις καλύψεις

Έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή που το κεφάλαιο «ευαίσθητη περιοχή» θεωρούνταν ταμπού (έτσι τουλάχιστον θέλω να ελπίζω, δηλαδή). Πλέον κάθε γυναίκα γνωρίζει πολύ καλά, ότι η διατήρηση της καλής υγιεινής «εκεί κάτω» είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της γενικότερης ατομικής φροντίδας και περιποίησης.

Γνωρίζει πολύ καλά, πως εκτός από τα πολύ στενά ρούχα αλλά και τα εσώρουχα από πολυεστέρα που πρέπει να αποφεύγει, τα μικρόβια που μπορεί να μεταφερθούν στον κόλπο της κατά τη σεξουαλική επαφή και την επίσκεψη στο γυναικολόγο που επιβάλλεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ο καθημερινός καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής της, πρέπει να γίνεται σωστά, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα, που είναι σχεδιασμένα ειδικά έτσι ώστε να προστατεύουν την περιοχή χωρίς να καταστρέφουν τη φυσική χλωρίδα του κόλπου.

 

Κι όσο κι αν πιστεύεις πως γνωρίζεις τις «κακοτοπιές» στο θέμα της ευαίσθητης περιοχής (πώς θα αποφύγεις τις μολύνσεις, κακές συνήθειες κλπ) πάντα θα υπάρχει κάτι που μπορεί να σου διαφεύγει ή κάποια διαφορετική ανάγκη, που μπορεί να προκύψει στην πορεία. Το ζητούμενο βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μπορείς κάθε φορά να αντιμετωπίσεις τις εξατομικευμένες ανάγκες σου σωστά- με τα απαραίτητα «όπλα»-προϊόντα στη φαρέτρα σου. Όπου «όπλα» σημείωσε την ανανεωμένη σειρά Eva Intima της Intermed που περιλαμβάνει όχι 1, αλλά 42 προϊόντικές απαντήσεις σε 9 υποκατηγορίες ζητημάτων της γυναικείας ευαίσθητης περιοχής. Μερικά από αυτά, σου παρουσιάζουμε παρακάτω:

Daily Wellness ή αλλιώς προϊόντα που απευθύνονται στις γυναίκες όλων των ηλικιών που δεν έχουν εξειδικευμένες ανάγκες αλλά χρειάζονται καθημερινή φροντίδα και προστασία

Για τον καθημερινό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής για όλους τους τύπους δέρματος

Το Eva Intima Original είναι απαλό υγρό καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής χωρίς σαπούνι, ειδικά σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση και κατάλληλο από την εμφάνιση της πρώτης περιόδου και έπειτα από όλους τους τύπους δέρματος. Η ενισχυμένη σύνθεσή του σε εκχυλίσματα βοτάνων και πανθενόλη διασφαλίζει την προστασία και ανακούφιση που χρειάζεται η περιοχή καθημερινά από τυχόν ερεθισμούς ενώ παράλληλα σέβεται και ενισχύει τη φυσιολογία του δέρματος. Plus: Ακόμη ένας λόγος να το ξεχωρίσεις; Η super πρακτική αντλία του.

Για άμεσο καθαρισμό & απόσμηση της ευαίσθητης περιοχής οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας

Αν πάλι, ψάχνεις αυτό το προϊόν που θα σου προσφέρει άμεσο καθαρισμό & απόσμηση της ευαίσθητης περιοχής οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τα  Eva Intima Maxi Size Towelettes Individually Packed. Στην ουσία πρόκειται για μαλακά πανάκια, μεγάλου μεγέθους εμποτισμένα με έναν ειδικό συνδυασμό βοτάνων και βιταμινών που προσφέρει καθαριστική, αντικνησμική και αποσμητική δράση για άμεση καθαριότητα και φυσική αντιμικροβιακή προστασία, έτσι ώστε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να αισθάνεται καθαρή, δροσερή και προστατευμένη όπου και αν βρίσκεται. Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τη συσκευασία που σου ταιριάζει.

Η προσοχή που πρέπει να δώσεις στα εσώρουχα

Η ενίσχυση της υγιεινής της ευαίσθητης περιοχής όμως, δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα καθημερινού καθαρισμού της. Τα εσώρουχα (τόσο η ποιότητα όσο και η σωστή πλύση τους) είναι εξίσου σημαντικός παράγοντας. Το Eva Intima Lingerie είναι απαλό υγρό απορρυπαντικό, ειδικά σχεδιασμένο για τα γυναικεία εσώρουχα. Χάρη στο πράσινο σαπούνι απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες από τα εσώρουχα, αφήνοντας απαλά και διακριτικά αρωματισμένα χωρίς τη χρήση μαλακτικού. Τέλος, η κατάλληλα μελετημένη σύνθεσή του, όπου διαλύεται εύκολα χωρίς να αφήνει υπολείμματα στα ρούχα, μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ερεθισμών στην ευαίσθητη περιοχή.

Αν πάλι, ψάχνεις ένα πιο «εξειδικευμένο» προϊόν που θα συμβάλλει στην ισορροπία και την ανακούφιση της ευαίσθητης περιοχής σου

Η σειρά Minor Discomfort έρχεται να καλύψει ανάγκες επαναφοράς της ισορροπίας της ευαίσθητης περιοχής ενώ προσφέρει ανακούφιση των πρώτων σημείων δυσφορίας που μπορεί να παρουσιαστούν τόσο ενδοκολπικά όσο και στα έξω γεννητικά όργανα όπως κνησμός, ερεθισμός και αίσθημα καύσου και μπορεί να αποτελούν αρχικές εκδηλώσεις μιας κολπίτιδας ή σημεία κολπικής ξηρότητας. Ταυτόχρονα, σε αυτή τη σειρά, θα βρεις επιλογές σε καθημερινά υγρά καθαριστικά που εξειδικεύονται σε ανάλογα με την επιπλέον δράση τους.

Για τον καθημερινό καθαρισμό, προστασία και ανακούφιση της ευαίσθητης περιοχής ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες με ξηρότητα

Το Eva Intima Hydrasept είναι ειδικά σχεδιασμένο απαλό υγρό καθημερινού καθαρισμού χωρίς σαπούνι, συμβατό με τη φυσιολογία της ευαίσθητης περιοχής γυναικών ιδιαίτερα ευπαθών ομάδων όπως εκείνες με ξηρότητα. Kαθαρίζει απαλά χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει το δέρμα, ενώ παράλληλα προσφέρει υψηλή αντιμικροβιακή προστασία με φυσικό τρόπο αφήνοντας άμεσα αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Η χρήση του Eva Intima Hydrasept παράλληλα με αγωγή για την αντιμετώπιση συμπτωμάτων της αιδοιοκολπικής ξηρότητας συντελεί στην επιτυχή ανακούφισή της. Ιδανικό και για γυναίκες με σακχαρώδη διαβήτη.

Για τον καθημερινό καθαρισμό και τη φυσική αντιβακτηριδιακή προστασία της ευαίσθητης περιοχής

Το Eva Intima Herbosept είναι ειδικά σχεδιασμένο απαλό υγρό καθημερινού καθαρισμού χωρίς σαπούνι, συμβατό με τη φυσιολογία της ευαίσθητης περιοχής γυναικών κάθε ηλικίας. Καθαρίζει απαλά απομακρύνοντας εκκρίσεις και οσμές χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει το δέρμα, αφήνοντας άμεσα αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Η επιλογή του είναι ιδανική σε περιπτώσεις που υπάρχει ανάγκη έντονης προστασίας από βακτήρια τα οποία μπορεί να οδηγήσουν στην εμφάνιση λοιμώξεων (αιδοιοκολπίτιδα) όπως π.χ. κατά τη περίοδο της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό. Η χρήση του Eva Intima Herbosept παράλληλα με την αγωγή για την αντιμετώπιση κολπικών λοιμώξεων βακτηριακής αιτιολογίας, συντελεί στην επιτυχή θεραπεία και πρόληψη αυτής.

Για την επαναφορά και τη διατήρηση του κολπικού pH στις φυσιολογικές όξινες τιμές του

Το Eva Intima Lactic είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει άμεση επαναφορά και διατήρηση της φυσιολογικής οξύτητας του κόλπου, ανακουφίζοντας ταυτόχρονα από τα συμπτώματα του κνησμού, του καύσου και του ερεθισμού που συνήθως οφείλονται στη διαταραχή του κολπικού pH, μετά το τέλος της περιόδου κ.α.. Παράλληλα συμβάλει στη δημιουργία του κατάλληλου μικροπεριβάλλοντος για την επιβίωση και διατήρηση των ωφέλιμων γαλακτοβάκιλων.

Extra φροντίδα:

Αν πάλι ψάχνεις ένα προϊόν που θα προσφέρει επούλωση του κολπικού βλεννογόνου σε περιπτώσεις τραυματισμού ή ήπιας ατροφίας, το Eva Intima Restore είναι αυτό που χρειάζεσαι. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε υαλουρονικό οξύ και τον μοναδικό συνδυασμό βοτάνων με αναπλαστικές ιδιότητες, είναι ένας ισχυρός επουλωτικός παράγοντας του κολπικού βλεννογόνου για την ενίσχυση και επιτάχυνση της επούλωσης του ατροφικού ή τραυματισμένου κολπικού ιστού, την ρύθμιση του κολπικού pH στις φυσιολογικές όξινες τιμές, την ενίσχυση της φυσιολογικής χλωρίδας του κόλπου και την ανακούφιση των συμπτωμάτων του ερεθισμού και της ερυθρότητας.

Πλέον ξέρεις, πως το κεφάλαιο «ευαίσθητη περιοχή» μπορεί να έχει προβλήματα, αλλά σίγουρα έχει και λύσεις!