ΓΑΜΟΣ

Οδηγίες για τέλειο νυφικό μακιγιάζ!

Το Weddingplan.gr σε συνεργασία με το Ladylike.gr σας δίνουν tips και συμβουλές για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας.

Το σωστό μακιγιάζ απαιτεί και σωστή προετοιμασία. Ενυδάτωσε καλά το δέρμα σου με μια μάσκα και καθάρισέ το καλά. Έτσι θα δημιουργήσεις το ιδανικό περιβάλλον για ένα μακιγιάζ μεγάλης διάρκειας! 

Οδηγίες για νυφικό μακιγιάζ

1.Για να είσαι σίγουρη πως το μακιγιάζ σου θα διαρκέσει καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου και της δεξίωσης βάλε ένα primerπροϊόν σαν βάση. Έτσι θα δημιουργήσεις ένα προστατευτικό επίπεδο που θα ‘φυλακίσει’  και θα σταθεροποιήσει το makeup! 

2.Διάλεξε ένα foundationπου να ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σου. Ο καλύτερος τρόπος να βρεις την ιδανική απόχρωση για σένα είναι σε φυσικό φως. Πρόσεξε να μη βάλεις μεγάλη ποσότητα, ειδικά στο πηγούνι για να μη λερώσεις το νυφικό σου. Επίσης, η προτιμότερη μέθοδος εφαρμογής είναι με το ειδικό βουρτσάκι ώστε να βάλεις τόσο όσο πρέπει. 

3. Μη ξεχνάς το Concealer. Βάλε κάτω από τα μάτια για να καλύψεις τυχόν μαύρους κύκλους και σε ατέλειες ή κοκκινίλες.

4. Χρησιμοποίησε πούδρα για να σταθεροποιήσεις το makeup. Η πούδρα πρέπει να έχει ακριβώς το ίδιο χρώμα με το foundation.

5. Βάλε ρουζ. Επειδή δεν θέλεις να φαίνεσια χλωμή στις φωτογραφίες κι επειδή με το ρουζ μπορείς να δημιουργήσεις γωνίες στο πρόσωπό σου και να τονίσεις τα μήλα σου.

6. Χρησιμοποίησε μια απαλή, ανοιχτή σκιά σαν βάση στα μάτια σου. Έτσι θα ‘ανοίξει’ το μάτι, το βλέμμα σου θα είναι πιο έντονο και θα φαίνεσαι πιο λαμπερή. Μετά βάλε το χρώμα της προτίμησής σου και προσπάθησε να μην έχεις μεγάλες διαφορές στα χρώματα!

7. Για πιο δραματικό lookπροτίμησε σκούρες σκιές-ειδικά αν παντρεύεσαι χειμώνα. Το δραματικό look, βέβαια, δεν προτιμάται σε νύφες με απλό χτένισμα και νυφικό.

8. Βάλε μπόλικη μάσκαρα! Βάλε μια δόση ώστε να καμπυλώσεις τις βλεφαρίδες σου και μετά βάλε ακόμα δύο δόσεις αδιάβροχης μάσκαρα για να τις μακρύνεις!

9.Χρησιμοποίησε μολύβι χειλιών σε χρώμα κοντά σε αυτό του κραγιόν σου. Το μυστικό είναι να τα συνδυάσεις: μπορείς να κάνεις το περίγραμμα των χειλιών, μετά να γεμίσεις με μολύβι κι από πάνω να περάσεις το κραγιόν! Είτε διαλέξεις κραγιόν είτε lipglossπρόσεξε ώστε να έχει την ίδια απόχρωση με το μολύβι, διαφορετικά η διχρωμία θα κάνει τα χείλη σου πιο μικρά αλλά και… ψεύτικα!

10. Μη ξεχάσεις να περάσεις ένα χαρτομάντηλο μετά την εφαρμογή του κραγιόν ή να βάλεις ένα προϊόν σταθεροποίησης ώστε να … μην αφήσεις παντού το αποτύπωμά σου! Τελείωσε με ένα gloss για λάμψη και είσαι έτοιμη! 

 

Διάβασε ακόμα στο Weddingplan.gr:

“I dreamt of a Butterfly” by Katia Delatola

Στέφανα Γάμου Jennifer’s

Διάβασε τις νέες τάσεις στα νυφικά χτενίσματα