ΦΡΥΔΙΑ

Ο τρόπος της Rosie Huntington-Whiteley να γεμίζει τα φρύδια της

Αν δε γεννήθηκες με τα φρύδια της Cara Delevingne ή της Lilly Collins, σίγουρα η περιποίηση των φρυδιών σου είναι μέσα στην καθημερινή σου beauty ρουτίνα. Γιατί τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας και γιατί ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην επιδερμίδα, μπορούν να δώσουν τύπο. Κι αν λατρεύεις τα φρύδια της Rosie Huntington-Whiteley και θέλεις να μάθεις πώς τα περιποιείται, τότε, το παρακάτω tip στο γέμισμά τους θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Nikki DeRoest, προσωπική makeup artist της Rosie, ανέφερε πως τα μόνα σημεία στα φρύδια μας που χρειάζονται γέμισμα είναι αυτά στα οποία οι τρίχες είναι αρκετά αραιές. Έτσι, οποιοδήποτε προϊόν φρυδιών κι αν χρησιμοποιούμε, πρέπει να το εφαρμόσουμε πρώτα στις άκρες των εξωτερικών γωνιών.

 

«Ξεκίνα γεμίζοντας τα φρύδια στις άκρες των εξωτερικών γωνιών και στη συνέχεια βούρτσισέ τα προς την ίδια κατεύθυνση, χρησιμοποιώντας ένα καθαρό βουρτσάκι. Αφού τα βουρτσίσεις, κοίταξέ τα  καλά και δες αν πρέπει να γεμίσεις λίγο περισσότερο τα σημεία που είναι πιο κοντά στη μύτη. Εξάλλου, στόχος είναι τα φρύδια σου να φαίνεται πως έχουν υφή, γι’ αυτό στο τέλος βούρτσισέ τα με φορά προς τα πάνω.»

 

Τι κρατάμε, συνοψίζοντας, κρατάμε δύο σημεία: Πρώτον, ξεκινάμε το γέμισμα από τις άκρες και όχι από την αρχή- aka το σημείο πιο κοντά στη μύτη- των φρυδιών και δεύτερον, σε κάθε περίπτωση βουρτσίζουμε πολύ καλά τα φρύδια μας, αφού τα γεμίσουμε για να απλώσουμε καλά το χρώμα και να τους δώσουμε με αυτόν τον τρόπο υφή.

Επ, πού πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/rosiehw