ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Ο σωστός τρόπος να απλώνεις την αδυνατιστική κρέμα στο σώμα σου

Οι εχθροί πολλοί: Κυτταρίτιδα, χαλάρωση, τραχειά επιδερμίδα. Μας άκουσες και εξοπλίστηκες με τα απαραίτητα «όπλα». Εφαρμόζεις πρωί και βράδυ στις επίμαχες περιοχές (μηροί, γοφοί και γλουτοί) και καλά κάνεις. Ήξερες, όμως, πως για να διευκολύνεις τη διείσδυση των συστατικών, την αποσυμφόρηση και την τόνωση της επιδερμίδας, χρειάζεται να ακολουθείς συγκεκριμένες κινήσεις;

Τα Εργαστήρια Lierac ανέπτυξαν με επαγγελματία μορφοποίησης σώματος μία τεχνική μασάζ σε 3 βήματα- ακούει στο όνομα morphing σώματος- και εσύ δεν έχεις παρά να τα ακολουθήσεις κατά γράμμα.

ΒΗΜΑ 1: «Βούρτσισμα»

Πριν από την εφαρμογή του προϊόντος, με τα δάχτυλα λυγισμένα, «βούρτσισε» τους μηρούς, τους γοφούς και τους γλουτούς με φορά πάνω κάτω.

ΒΗΜΑ 2: «Ζύμωμα» επανασμίλευσης

Αφού εφαρμόσεις το προϊόν με απαλές κινήσεις, πιάσε και με τα δύο χέρια μια μεγάλη πτυχή δέρματος και κάνε μαλάξεις με φορά S σε όλη την περιοχή, με τα χέρια να κινούνται προς αντίθετες κατευθύνσεις. Άρχισε την κίνηση στους μηρούς και συνέχισε στους γοφούς και στους γλουτούς. Με αυτό το βήμα μαλακώνουν οι ίνες όπου έχει συσσωρευτεί η κυτταρίτιδα και επανασμιλεύεται η σιλουέτα.

ΒΗΜΑ 3: Η τελευταία κίνηση για πιο λεία και απαλή επιδερμίδα

Μετά την απορρόφηση του προϊόντος, γλίστρησε τα δύο χέρια κατά μήκος των μηρών και των γλουτών σαν να φοράς ένα καλσόν και έπειτα από τους γοφούς προς τον αφαλό σαν να βάζεις μία ζώνη. Το βήμα αυτό, βασισμένο στην ψυχομορφολογία, λειαίνει την επιδερμίδα επανασχεδιάζοντας την ιδανική σιλουέτα.

Plus: Ο δικός μας αγαπημένος αδυνατιστικός σύμμαχος; Το Συμπύκνωμα Αδυνατίσματος Ομορφιάς & Επανασμίλευσης της Lierac ( με υφή ζελ-κρέμας), Body Slim Minceur Globale, το οποίο χάρη στην καινοτόμα σύνθεσή του, δρα ταυτόχρονα στη σιλουέτα και στην ποιότητα της επιδερμίδας, βοηθώντας στο να γίνει πιο λεία και ορατά πιο όμορφη… σε 4 διαστάσεις (4D). Αποτέλεσμα; Η σιλουέτα επανασμιλεύεται και η καπιτονέ υφή της γίνεται λεία  με άμεσο αποτέλεσμα σύσφιγξης.

A post shared by Lierac Hellas (@lierac_hellas) on