ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Ο πιο εύκολος τρόπος να απαλλαγείς από τα κουνούπια είναι σίγουρα αυτός

Είναι μερικά πράγματα στη ζωή μας που απλά τα έλκουμε σα μαγνήτης χωρίς να τα προκαλούμε και το βασικότερο χωρίς να τα θέλουμε. Και ναι, τα κανούπια είναι σίγουρα μέσα σε αυτά.  Βλέπουν, μυρίζουν και στοχεύουν το θήραμα (aka εσένα και εμένα) από χιλιόμετρα μακριά και αν είσαι από τις εκλεκτές της καρδιάς τους η επίθεση είναι δεδομένη και μεγάλη. Παρόλα αυτά, η μάχη, πρέπει να σου πω, μιας και τα εντομοαπωθητικά γίνονται οι καλύτεροι φίλοι μας για μία πιο «ήρεμη» καθημερινότητα.

Κι αν ψάχνεις για τον πιο εύκολο και πρακτικό τρόπο να κρατήσεις τον εχθρό – aka κουνούπια- μακριά, τα υγρά μαντηλάκια Crilen Wipes της Frezyderm είναι ένα αποτελεσματικό «όπλο» στα χέρια σου.Εξαιρετικά πρακτικά ειδικά αν θέλεις να τα έχεις μόνιμα μαζί σου, όταν είσαι εκτός σπιτιού, περιέχουν φυσικά συστατικά έτσι ώστε να απαλλάσουν από τους ιπτάμενους επισκέπτες, με φιλικό προς εμάς και τα κουνούπια τρόπο. Δρουν άμεσα ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν από τις επικίνδυνες ασθένειες που μπορεί να μεταφέρουν τα ενοχλητικά έντομα.

A post shared by Frezyderm (@frezyderm) on

 

Extra tip: Είναι ιδανικό για παιδιά αλλά και μωρά (απλά τοποθέτησε κοντά τους τα μαντηλάκια).

Βέβαια, στην ίδια ενυδατική σειρά με εντομοαπωθητική δράση Crilen της Frezyderm θα βρεις το ενυδατικό γαλάκτωμα Crilen αλλά και τον ενυδατικό αφρό Crilen Mousse που έχουν επίσης εντομοαπωθητική δράση.

A post shared by Frezyderm (@frezyderm) on

 

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς σε κάθε περίπτωση είναι να ελέγχεις τα συστατικά που εμπεριέχουν τα εντομοαπωθητικά πριν την εφαρμογή τους στην επιδερμίδα σου. Όπως όλα τα προϊόντα που έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα, έτσι και αυτού του είδους τα προϊόντα έχουν σύσταση που ταιριάζει περισσότερο ή λιγότερο στους διαφορετικούς τύπους του δέρματος.