ΚΗΛΙΔΕΣ

Ο ορός Vinoperfect της Caudalie διορθώνει όλους τους τύπους κηλίδων

Ποιο είναι άραγε το θέμα του skincare που απασχολεί περισσότερο τις γυναίκες; Τι μπορεί να βλέπουν στο καθρέφτη που να τις ενοχλεί και να ρίχνει τη διάθεσή τους; Κάνοντας, λοιπόν, μια μικρή έρευνα και μιλώντας με πολλές γυναίκες στην καθημερινότητά μας, ανακαλύψαμε ότι οι κηλίδες είναι το τρίτο σημαντικότερο θέμα του skincare που θέλουν να αντιμετωπίσουν, μετά τη σύσφιξη και την ακμή.

Μια σύντομη επανάληψη για τους λόγους εμφάνισης των κηλίδων στο πρόσωπο, το ντεκολτέ, τους ώμους ή τα χέρια είναι χρήσιμη. Υπάρχουν, λοιπόν, κηλίδες που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο, κηλίδες γήρανσης, υπερμελάγχρωσης έπειτα από μια φάση φλεγμονής, και ορμονικές κηλίδες από ορμονικές μεταβολές στην εγκυμοσύνη (το γνωστό μέλασμα), αντισυλληπτικά χάπια ή κάποια αγωγή. Ανάλογα με τον φωτότυπο της επιδερμίδας σου που ταξινομείται σε έξι κατηγορίες, είναι λιγότερο ή περισσότερο πιθανό να εμφανίσεις αυτές τις κηλίδες.

Μάθε για το best-seller προϊόν διόρθωσης των κηλίδων

Αν αντιμετωπίζεις, σε οποιαδήποτε ηλικία και για οποιονδήποτε λόγο, πρόβλημα με κηλίδες, χρειάζεσαι ένα προϊόν που να μπορεί να τις διορθώσει και να φέρει στην επιδερμίδα σου την πολυπόθητη ομοιόμορφη όψη. Το προϊόν διόρθωσης των κηλίδων που εμπιστεύονται οι γυναίκες είναι το Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting της Caudalie. Κι αν θέλεις αποδείξεις, σκέψου ότι κάθε 30 δευτερόλεπτα πωλείται ένας ορός παγκοσμίως κι ότι είναι Νο 1 στα φαρμακεία της Γαλλίας. Η Caudalie δημιούργησε το 2005 αυτό τον ορό, που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με τη φυσικότητα και είναι η λύση για τις κηλίδες οποιασδήποτε προέλευσης, για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και για τον πιο ευαίσθητο.

 

Το κύριο συστατικό της σύνθεσης αυτού του best-seller προϊόντος είναι η βινιφερίνη, ένα πατενταρισμένο από τα εργαστήρια της Caudalie δραστικό συστατικό. Έχει αποδειχθεί ότι η βινιφερίνη αναστέλλει σημαντικά τη δράση της τυροσινάσης, που ευθύνεται για την παραγωγή της μελανίνης, τα αυξημένα επίπεδα της οποίας προκαλούν τις κηλίδες. Το ανασταλτικό αποτέλεσμα της βινιφερίνης είναι 4 φορές υψηλότερο από αυτό του κοχικού οξέος και 62 φορές υψηλότερο από της βιταμίνης C.

Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Vinoperfect

Σημείωσε ότι η Caudalie πλαισιώνει τον ορό Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting με την best seller σειρά προϊόντων Vinoperfect, η οποία δρα ολοκληρωμένα σε όλα τα επίπεδα εμφάνισης των χρωστικών κηλίδων και είναι απαλλαγμένη από ύποπτα συστατικά και συστατικά ζωικής προέλευσης.

Το Vinoperfect Concentrated Brightening Glycolic Essence, μεταξύ λοσιόν και ορού, φωτίζει τον τόνο της επιδερμίδας. Η κρέμα ημέρας Vinoperfect Instant Brightening Moisturizer προσφέρει ομοιόμορφο και άμεσα πιο φωτεινό τόνο ακόμη και χωρίς μακιγιάζ. Η κρέμα νύχτας Vinoperfect Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream επιτυγχάνει επανόρθωση για ομοιόμορφο και φωτεινό τόνο. Η μάσκα Vinoperfect Glycolic Peel Mask κάνει ήπια απολέπιση και ενισχύει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας μέσα σε 10 μόλις λεπτά. Η κρέμα χεριών Vinoperfect Dark Spot Correcting Hand Cream διορθώνει τις κηλίδες, προστατεύει και θρέφει χωρίς λιπαρό αποτέλεσμα. Όσο για τη νέα Vinoperfect Brightening Eye Cream, διορθώνει όλους τους τύπους κύκλων, μπλε, μωβ, καφέ και μαύρους.