ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ο makeup artist της Jennifer Lopez αποκαλύπτει το τέλειο tip για τη μάσκαρα 

Invision/AP Jordan Strauss

Μιλήσαμε για το concealer και τους 4 τρόπους που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο γιορτινό μακιγιάζ σου, εκτός από τους μαύρους κύκλους. Αυτή τη φορά, έχουμε να μοιραστούμε μαζί σου το τέλειο tip με τη μάσκαρα– για ακόμη πιο μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες- από τον makeup artist της Jennifer Lopez.

Ο λόγος για τον Scott Barnes, τον προσωπικό makeup artist της JLo aka τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από το signature μπρονζέ λαμπερό μακιγιάζ της αλλά και τα πιο καθημερινά makeup looks της.

Και επειδή βρισκόμαστε στην περίοδο των γιορτών και ένα πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα, ο Scott μας δίνει το δικό του tip για το πώς μπορούμε να πετύχουμε ένα πιο σαγηνευτικό αποτέλεσμα στα μάτια μας- αντίστοιχο της Jennifer- με τη μάσκαρα.

 

Το δικό του tip

«Δεν πιστεύω πως οι γυναίκες συνειδητοποιούν πόση μάσκαρα χρειάζονται πραγματικά για να αναδείξουν το συνολικό look τους και αρκετές φορές, βλέπω να δυσκολεύονται στον τρόπο που την εφαρμόζουν στα μάτια τους. Λοιπόν, ο καλύτερος τρόπος είναι να ξεκινάς από τις ρίζες των βλεφαρίδων και εκεί να δίνεις τη μεγαλύτερη έμφαση. Άπλωσε τη μάσκαρα στις ρίζες κάνοντας μικρές κινήσεις πίσω και προς τα μπροστά, πριν φτάσεις έως τις άκρες των βλεφαρίδων σου. Μη φοβηθείς να ασκήσεις μία παραπάνω πίεση με το βουρτσάκι στις ρίζες των βλεφαρίδων, προκειμένου να δημιουργήσεις ένα πιο έντονο αποτέλεσμα. Επίσης, προσωπικά, προτιμώ να τοποθετώ πολύ λεπτές αλλά πυκνές ψεύτικες βλεφαρίδες και μετά να βάζω μάσκαρα, αντί να χρησιμοποιώ πιο παχιές ψεύτικες βλεφαρίδες, όπου μετά τη μάσκαρα δείχνουν κάπως υπερβολικές στα μάτια».

Κι αν ψάχνεις για καινούργια μάσκαρα, στο παρακάτω θέμα έχουμε 7 τέλειες μαύρες μάσκαρα για κάθε σου ανάγκη.