ΦΡΥΔΙΑ

Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις φυσικά όμορφα φρύδια

Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης είχε να επιδείξει, εκτός από μοναδικές δημιουργίες υψηλής ραπτικής, πολλά και ενδιαφέροντα make up tips, αναδεικνύοντας τις τάσεις που θα επικρατήσουν αλλά και αποκλείοντας παράλληλα εκείνες που ήρθε ο καιρός να μας αποχαιρετίσουν.

Όπως, για παράδειγμα, τα πολύ τονισμένα με τεχνητό τρόπο φρύδια. Για καιρό, αυτή η τάση είχε κατακλείσει το instagram και έβλεπες παντού κορίτσια που προσπαθούσαν να πετύχουν τα φρύδια της Cara Delevingne, με τη μόνη -ειδοποιό- διαφορά πως τα φρύδια της Delevingne είναι φυσικά πυκνά, οπότε δεν δείχνει κάτι εξωπραγματικό σε αυτά.

Αντ’ αυτού, η προσπάθεια πολλών γυναικών να γεμίσουν τα φρύδια τους βάφοντάς τα με μολύβι, αυστηρά στα πλαίσια των γραμμών του φρυδιού, έχει συχνά ως αποτέλεσμα ένα αλλόκοτο θέαμα και σίγουρα όχι κολακευτικό.

Τα πυκνά φρύδια δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα, ούτε κι εκείνα με πολύ έντονο χρώμα. Η φύση είναι σοφή και για να σου έχει δώσει ένα συγκεκριμένο σχήμα φρυδιών, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Επομένως, ο καλύτερος τρόπος να αναδείξεις το ήδη υπάρχον σχήμα σου είναι να γκρουμάρεις τα φρύδια σου ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να τρως τροφές που ενισχύουν την υγεία των μαλλιών (άρα και των φρυδιών) και να μην το παρακάνεις στο βγάλσιμό τους. Η υπερβολική αφαίρεση τριχών είναι κάτι που δε διορθώνεται εύκολα.

Όταν, δε, διαπιστώνεις κάποια κενά σε ορισμένα σημεία του φρυδιού σου, μπορείς να το “γεμίζεις” τοπικά με ένα μολύβι φρυδιών στο κατάλληλο χρώμα, χωρίς όμως να το παρακάνεις.