ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ο Brooklyn Beckham βάφει τη σύντροφό του, Nicola Peltz και με μία κίνηση κάνει τη μητέρα και την αγαπημένη του να «λιώσουν»

Είτε πρόκειται για τις συλλογές των ρούχων της, είτε για τη σειρά ομορφιάς της, η Victoria Beckham έχει την οικογένειά της πάντα στο πλευρό της. Και μπορεί ο γιος της Brooklyn και η σύντροφός του, Nicola Peltz να μην έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση της συλλογής της Spring 2021, όμως είναι δίπλα της σε κάθε της βήμα. Το ζευγάρι μοιράζεται ένα σούπερ τρυφερό στιγμιότυπο στο οποίο ο Brooklyn βάφει τη σύντροφό του και με μία κίνηση δείχνει την αγάπη του τόσο στη Nicola, όσο και στη μητέρα του.

Η νέα συλλογή κραγιόν της Victoria Beckham με το όνομα “Posh Lipstick” κυκλοφόρησε. Η σειρά περιλαμβάνει κυρίως nude αποχρώσεις (στο σύνολό τους οι αποχρώσεις είναι 9, με τις 7 να είναι nude και τις 2 κόκκινες) που η σχεδιάστρια συνήθιζε να φοράει από την εποχή των Spice Girls. Κάπως έτσι εξηγείται και το όνομα της beauty συλλογής. Μία από αυτές τις αποχρώσεις έφτασε και στα χέρια του Brooklyn, ο οποίος βάφει τη Nicola, δημοσιεύει τις στιγμές και τρελαίνει μάνα και σύντροφο.

Ο Brooklyn Beckham βάφει τη Nicola με το κραγιόν της μητέρας του

«Posh is back» γράφει ο Brooklyn στη λεζάντα της δημοσίευσής του. Και δείχνει τη στήριξη στη μητέρα του για μία ακόμα φορά. Η δημοσίευσή του στο Instagram περιλαμβάνει βίντεο και φωτογραφίες. Αρκετό υλικό για να δούμε τον Brooklyn Beckham να απλώνει το κραγιόν από τη νέα σειρά της μητέρας του στα χείλη της πανέμορφης Nicola Peltz.

Το κραγιόν είναι glossy σε μία υπέροχη nude απόχρωση που τονίζει ακόμα περισσότερο τα σαρκώδη χείλη της. Το ζευγάρι γελάει και φαίνεται πως απολαμβάνει εντελώς αυτή τη στιγμή.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η Nicola, η οποία εκτός από το κραγιόν έχει τονίσει το βλέμμα της με μία γραμμή eyeliner στην εξωτερική γωνία των ματιών της. Kαι ρουζ στις αποχρώσεις της υγείας. Υπέροχοι και οι δύο –και τα κραγιόν από την beauty συλλογή κραγιόν της Victoria Beckham.