ΦΡΥΔΙΑ

Ο απίστευτος τρόπος να χρησιμοποιήσεις τον καφέ για να αλλάξεις το πρόσωπό σου

Στη ζωή της σύγχρονης γυναίκας, ο καφές αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Φαίνεται όμως ότι οι πιο φανατικές beauty bloggers έχουν βρει κι άλλους τρόπους για να κάνουν τον καφέ ακόμα πιο χρήσιμο για την ομορφιά τους.

Συγκεκριμένα, η beauty blogger Jennifer Chiu βρήκε μία χρήση του καφέ που σίγουρα θα σου προκαλέσει έκπληξη. Τι έκανε; Πήρε διαλυμένους κόκκους καφέ και σκόνη κακάο και έφτιαξε ένα μείγμα για να βάψει τα φρύδια της. Ναι, καλά διάβασες! Αυτή η συνταγή μπορεί να τονίσει το βλέμμα σου και να έχεις ένα φυσικό eyebrow tint με υλικά από της κουζίνα σου.

How to:

Για να δημιουργήσεις το μείγμα αναμειγνύεις σε ένα μπολ 2 κουταλιές καφέ (σκόνη) και cocoa powder. Η ποσότητα του τελευταίου εξαρτάται από το χρώμα που θέλεις να πετύχεις στο τελικό μείγμα. Επομένως, ξεκίνα με μία μικρή ποσότητα και άρχισε το ανακάτεμα. Πρόσθεσε σταδιακά ανάλογα με το χρώμα που θες για τα φρύδια σου.

Στη συνέχεια, για να δέσει το μείγμα και να μπορεί να σταθεί στα φρύδια σου πρόσθεσε ελάχιστη ποσότητα από ένα μείγμα με μέλι και λάδι καρύδας. Έτσι θα δημιουργηθεί μία πάστα που θα σε βοηθήσει να την τοποθετήσεις στα φρύδια σου.

Όταν ετοιμάσεις το μείγμα, τότε βούρτσισε τα φρύδια σου και με ένα μικρό πινέλο σκιάς άπλωσε το μείγμα στα φρύδια σύμφωνα με το σχήμα που θες να έχουν. Εδώ χρειάζεται προσοχή για να μην ξεφύγεις από το σχήμα που θες.

Τέλος, άσε το μείγμα στα φρύδια σου για 20′. Όταν περάσουν καθάρισε τα υπολείμματα καφέ με μία μπατονέτα και τα φρύδια σου είναι έτοιμα. Καλοσχηματισμένα και έντονα χωρίς να έχεις ξοδέψει πολύ χρόνο και πολύ χρήμα.

Δες το video: