ΠΡΟΣΩΠΟ

Ντεμακιγιάζ και καθαρισμός με μία κίνηση

Απλώστε το με μαλάξεις όπως ένα συνηθισμένο λάδι ντεμακιγιάζ -προσθέστε νερό- και δείτε το να μεταμορφώνεται σε έναν αφρό για βαθύ καθαρισμό. Η επιδερμίδα είναι διπλά καθαρή, λαμπερή, μεταξένια και πλήρως ανανεωμένη.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΙΧΝΟΣ ΙΔΡΩΤΑ, ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΡΥΠΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Το Total Renew Oil είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα L. Saccharina, του πρώτου αντιπροσκολλητικού παράγοντα της Biotherm, και απομακρύνει τα τρία τέταρτα (73%) των σωματιδίων ρύπων PM 2.5 με μία κίνηση. Το Total Renew Oil αφαιρεί τα φον-ντε-τεν μεγάλης διάρκειας, το ανθεκτικό μακιγιάζ χειλιών και το αδιάβροχο μακιγιάζ ματιών1. Εμπλουτισμένο με ένα μίγμα βοτανικών ελαίων και κυτταρικό νερό Life PlanktonTM, το Biosource Total Renew Oil θρέφει την επιδερμίδα στη διάρκεια του καθαρισμού.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ

Μετά από μια κουραστική ημέρα, το ντεμακιγιάζ γίνεται μια απολαυστική στιγμή και η επιδερμίδα καθαρίζεται τέλεια. Κάντε μαλάξεις σε στεγνό πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις, για να διαλύσετε και να απομακρύνετε το μακιγιάζ και τους ρύπους. Για να εξυγιάνετε την επιδερμίδα, προσθέστε νερό και δημιουργήσετε πλούσιο αφρό. Ξεβγάλτε. Απομακρύνει αποτελεσματικά το αδιάβροχο μακιγιάζ των ματιών και του προσώπου.

ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ & ΟΙ ΡΥΠΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

 

Από το 14ο αιώνα, οι γυναίκες στην Ασία χρησιμοποιούσαν ένα συνδυασμό ελαιωδών φυτών με ένα αφρώδες προϊόν καθαρισμού, για να αφαιρέσουν το χρώμα που χρησιμοποιούσαν παραδοσιακά για να βάφουν το πρόσωπό τους. Αυτή η πρακτική διαδόθηκε γρήγορα σε όλο τον κόσμο και είναι ιδανική για τις σύγχρονες γυναίκες, για τις οποίες το μακιγιάζ αποτελεί μια καθημερινή κίνηση ομορφιάς. Η Biotherm εμπνεύστηκε από αυτή την τελετουργία περιποίησης και δημιούργησε ένα αφρώδες λάδι καθαρισμού 2 σε 1 που αφαιρεί το πιο βαρύ μακιγιάζ και τους ρύπους της πόλης με μία κίνηση.

1 Δοκιμή με όργανα, 20 άτομα

ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ; ΤΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Καθώς απλώνετε το λάδι με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο, αυτό αιχμαλωτίζει όλους τους ρύπους. Προσθέστε νερό, δημιουργήστε αφρό και “ξεβγάλτε” όλη την ημέρα από το πρόσωπό σας.

Η Biotherm, ειδικός στις υβριδικές υφές περιποίησης, παρουσιάζει το ΝΕΟ Biosource Total Renew Oil, ένα προϊόν 2 σε 1 για ντεμακιγιάζ και καθαρισμό μαζί.

Αντί να χάνετε χρόνο με δύο προϊόντα καθαρισμού, τα δύο βήματα – το λάδι ντεμακιγιάζ και ο αφρός για βαθύ καθαρισμό – συνδυάζονται σε μια επαναστατική υφή. Το προϊόν ξεκινά σαν λάδι και καταλήγει σε αφρό. Η αφαίρεση του μακιγιάζ, ακόμα και του πιο έντονου, γίνεται εύκολη. Με ένα προϊόν, το πρόσωπο και τα μάτια είναι απόλυτα καθαρά.

Το ΝΕΟ Biosource Total Renew Oil προσφέρει εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα καθαρισμού, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται την επιδερμίδα σας.

ΤΩΡΑ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ώρες για το μακιγιάζ, δευτερόλεπτα για το ντεμακιγιάζ. Το βαρύ μακιγιάζ δεν χρειάζεται να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα. Για τις γυναίκες που αγαπούν το contouring, το strobingκαι θέλουν να δοκιμάζουν όλες τις τελευταίες τάσεις, το ΝΕΟ Biosource Total Renew Oil κάνει τη στιγμή του ντεμακιγιάζ εξίσου ευχάριστη και απολαυστική – καθαρίζοντας την επιδερμίδα σε δευτερόλεπτα. Περισσότερα από ένα απλό λάδι καθαρισμού, το ΝΕΟ Total Renew Oil φέρνει την απόλαυση στα άκρα των δαχτύλων σας.

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ

Ξεκινώντας σαν ένα πλούσιο λάδι που απλώνεται εύκολα με μαλάξεις1, μόλις έρθει σε επαφή με νερό, το λάδι μεταμορφώνεται σε δροσερό αφρό2.

1 Αυτοαξιολογήσεις: Το λάδι απλώνεται εύκολα με μαλάξεις: 87%

2 Μόλις έρθει σε επαφή με νερό, δημιουργεί πλούσιο αφρό: 77%

ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΥΦΗ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΦΡΟ & ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

2 ΒΗΜΑΤΑ:

ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ: Απομακρύνει το μακιγιάζ & τη σκόνη αιχμαλωτίζοντας & διαλύοντας τα σωματίδια των ρύπων. Το λάδι καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα σας και εξαλείφει ακόμα και το παραμικρό ίχνος μακιγιάζ. Η σύνθεση που περιέχει ένα πλούσιο μείγμα φυτικών ελαίων αφήνει την επιδερμίδα θρεμμένη και λαμπερή.

ΑΦΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ: Καθαρίζει τους ρύπους & συσφίγγει τους πόρους. Ο αφρός καθαρίζει τους ρύπους και συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους. Η επιδερμίδα είναι φρέσκια, σαν να αναπνέει καλύτερα.

ΜΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Το ΝΕΟ Biosource Total Renew Oil περιέχειε στη σύνθεση του το πρώτο υδάτινο αντιπροσκολλητικό παράγοντα της Biotherm, το εκχύλισμα L.Saccharina, ένα μακροφύκος που έχει την ικανότητα να εγκλωβίζει τους ρύπους και να διευκολύνει την απομάκρυνσή τους. Η σύνθεση απομακρύνει αποτελεσματικά τα σωματίδια ρύπων PM 2.5.

Ενισχυμένη με έναν πλούσιο συνδυασμό φυσικών ελαίων (πασιφλόρας, βερίκοκου, καλαμποκιού, πίτουρου ρυζιού) και με κυτταρικό νερό Life PlanktonTM, αφήνει την επιδερμίδα άνετη, ενυδατωμένη, πιο λεία και πιο απαλή. Έτσι, το πρόσωπό σας φωτίζεται.

Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: 28€*

*Ενδεικτική τιμή Marketing. Ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής είναι στη διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησης.