BEAUTY TIPS
SPONSORED

No more bad hair days: Δίνουμε λύση στα 10 πιο συνηθισμένα ζητήματα περιποίησης των μαλλιών μας, παρέα με το TRESemmé

Μία ευχή για το 2021 δεν αρκεί κι αλήθεια τώρα, γιατί να είμαστε φειδωλές με όσα καλά επιθυμούμε να έρθουν; Ελπίζουμε στα καλύτερα και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να συμβούν. Όσον αφορά την beauty ρουτίνα μας, το σύνθημα για φέτος είναι ένα: No more bad hair days. Τα μαλλιά μάς ενισχύουν την αυτοπεποίθηση, μας δίνουν στιλ, είναι δείγμα καλής υγείας, ομορφιάς και δύναμης. Αρκεί να είναι περιποιημένα και λαμπερά. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβούν όλα αυτά είναι μία: η ολοκληρωμένη περιποίηση με επαγγελματικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι στα χέρια σου και λέγεται TRESemmé.

Οργανώνοντας λοιπόν τα new years resolutions μας, βάζουμε ψηλά στη λίστα μια χρονιά χωρίς bad hair days. Ας είναι το 2021 ένας χρόνος χωρίς ταλαιπωρίες και πιο συγκεκριμένα, μια χρονιά που τα μαλλιά μας θα είναι ακριβώς όπως τα θέλουμε και μας αξίζει. Για τον σκοπό και με την υπέροχη αφορμή του Ladylike Christmas Event, του live streaming χριστουγεννιάτικου πάρτι μας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21/12 και στο οποίο περάσαμε φανταστικά παρέα με τις αναγνώστριές μας, επιστρατεύσαμε την υπερταλαντούχα hair expert του TRESemmé, Σοφία Νομικού, για να μας δώσει λύσεις και συμβουλές ώστε να φτιάξουμε παρέα τον απόλυτο δεκάλογο περιποίησης των μαλλιών μας. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, στην κυριολεξία.

Σε αυτή την αποστολή κλήθηκα να θέσω τα ερωτήματα για τα πιο συνηθισμένα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με τα μαλλιά τους, για τα οποία ομολογώ πως δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Γιατί φυσικά και μου έχει τύχει να ξορκίζω μια bad hair day με έναν ωραίο κότσο και να βρίσκω εμπόδιο σε μία χούφτα ατίθασες τούφες που θέλουν τον δάσκαλό τους (που απλά ήθελαν λίγο ψέκασμα από το hairspray Freeze Hold του TRESemmé με το φανταστικό άρωμα). Γιατί και το δικό μου μαλλί- λεπτή τρίχα εδώ– έχει φριζάρει αμέσως μετά το ίσιωμα γιατί δεν έβαλα το κατάλληλο προϊόν για να το αποφύγω. Γιατί υπάρχουν μέρες που δεν υπάρχει χρόνος για λούσιμο και η λύση του dry shampoo έχει αποβεί σωτήρια. Γιατί  Γιατί, εφόσον η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη, η ολοκληρωμένη φροντίδα με επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και styling που εξειδικεύονται στις ανάγκες μου, είναι η Νο1 λύση σε πολλές άχαρες στιγμές που παλεύω με τη βούρτσα. Έχοντας λοιπόν για οδηγό τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα styling επαγγελματικών προδιαγραφών του TRESemmé και τα πιο εγγυημένα κι στοχευμένα hair tips από τη hair expert του brand, Σοφία Νομικού, όλα έγιναν εφικτά, με την απαραίτητη γιορτινή διάθεση φυσικά.

Κι επειδή γιορτές έχουμε ζήτησα από τη Σοφία τις δικές της προτάσεις για χτενίσματα ιδανικά στις bad hair days και τα προϊόντα TRESemmé που θα τα τελειοποιήσουν. Της ζήτησα όμως να ασχοληθεί και λίγο παραπάνω με τα δικά μου μαλλιά για να μου χαρίσει το πιο κομψό χριστουγεννιάτικο χτένισμα. Κι ας μην πάω σε ρεβεγιόν.

Μου αρκεί που θα με χαρούν οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι και που δέχθηκα τη φροντίδα της ειδικού σε συνδυασμό με την επαγγελματική περιποίηση των προϊόντων TRESemmé. Άλλωστε τα τελευταία 2 χρόνια, το TRESemmé έχει καταφέρει να εμψυχώνει τις σύγχρονες γυναίκες και στην Ελλάδα, ώστε να προχωρούν συνεχώς μπροστά και να αντιμετωπίζουν κάθε πρόκληση. Ο δικός μου στόχος ήταν η ενίσχυση της διάθεσής μου και η αποστολή εξετελέσθη. Τα θεμέλια για πιο λαμπερά, υγιή και καλοχτενισμένα μαλλιά μπήκαν.

Το TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σου… Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου!