BEAUTY NEWS

Nidhi Sunil: Η νέα Global Ambassador της L’Oréal Paris μιλά για την ενδυνάμωση των γυναικών, τη ρουτίνα ομορφιάς της και τα αγαπημένα της beauty προϊόντα

L'Oréal Paris

Μία ακόμη δυναμική γυναίκα ήρθε να προστεθεί στη μεγάλη οικογένεια της L’Oréal Paris. Η Nidhi Sunil είναι η νέα global ambassador για τη L’Oréal Paris.

 

 

Μία γυναίκα που εκτός από αδιαμφισβήτητη φυσική ομορφιά (η ίδια έχει κάνει καριέρα στο μόντελινγκ), έχει ασχοληθεί με τη νομική, είναι αυτοδίδακτή yoga practitioner τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ πλέον είναι σύμβουλος και ambassador του Invisible Girl Project, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με έδρα στο Chennai της Νότιας Ινδίας, που στοχεύει στον τερματισμό της φυλετικής γενοκτονίας και της βρεφοκτονίας που επηρεάζει τα κορίτσια στην Ινδία. Κάπως έτσι, η Nidhi Sunil είναι ιδανική για το ρόστερ των γυναικών του brand, που κάνει τη διαφορά και αξίζει να γνωρίζεις. Διάβασε παρακάτω τη συνέντευξή της!

Είσαι το νέο πρόσωπο της L’Oréal Paris, πώς αισθάνεσαι γι’ αυτή τη συνεργασία;

Έχουν υπάρξει και συνεχίζουν να υπάρχουν τόσες πολλές φοβερές γυναίκες που είχαν αυτή την ευκαιρία και αισθάνομαι τόσο τυχερή που έχω αυτή την ευκαιρία και εγώ.

Τι σημαίνει για εσένα το κεντρικό μήνυμα της L’Oréal Paris «Γιατί σου αξίζει»;

Είναι το signature motto του brand με το οποίο μεγάλωσα κι εγώ, ακούγοντάς το στην πατρίδα μου, στην Νότια Ινδία. Σηματοδοτεί έμπνευση για μια ανεξάρτητη ζωή, να μεγαλώνεις θέτοντας στόχους στη ζωή σου, να αποφασίζεις εσύ για τον εαυτό σου και κανένας άλλος αλλά και να ανοίγεις νέους δρόμους για άλλους ανθρώπους.

Τι σήμαινε το «Γιατί σου αξίζει» , πριν γίνεις μέλος της οικογένειας της L’Oréal Paris;

Είναι από τα πιο εμβληματικά μηνύματα για εμένα. Μπορεί να υπάρχει εδώ και πολλές δεκαετίες, ωστόσο ταιριάζει και περικλείει απόλυτα τους στόχους της σύγχρονης γυναίκας. Θυμάμαι τον εαυτό μου στα 17 να παρακολουθώ μια ταινία και να βλέπω την L’Oréal double volume lash mascara που προβλήθηκε στην οθόνη με την Aishwarya Rai. Ένιωσα υπέρμετρο ενθουσιασμό βλέποντας μια Ινδή γυναίκα σε μια διεθνή καμπάνια.

Ποια γυναίκα αποτελεί για εσένα πηγή έμπνευσης; Και από την οικογένεια της L’Oréal Paris;

Ο κάθε άνθρωπος που ζει με την καρδιά του αποτελεί για εμένα έμπνευση. Ο κάθε άνθρωπος που έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες και τις έχει ξεπεράσει βγαίνοντας από αυτές πιο δυνατός, πιο συνδεδεμένος με τα ένστικτά του και με μεγαλύτερη επίγνωση για τον εαυτό του και για το γεγονός ότι εκείνος έχει βούληση για τη ζωή του αποτελεί έμπνευση. Υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες στην οικογένεια της L’Oréal που αποτελούν έμπνευση για εμένα – Viola Davis, Helen Mirren, Jane Fonda και φυσικά η Aishwarya Rai!

Τι πιστεύεις πως μπορούμε να κάνουμε για να ενδυναμώσουμε και άλλο τις γυναίκες;

Αυτή είναι μια μεγάλη συζήτηση. Υπάρχουν βιβλιοθήκες γεμάτες βιβλία με ζητήματα που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο: Από το να έχουν την ελάχιστη σωματική ασφάλεια και τη δυνατότητα επιβίωσής λόγω διακρίσεων, έως να έχουν στιγματιστεί εξαιτίας της μητρότητας. Μπορούμε να κάνουμε εκστρατείες, να εκπαιδεύσουμε τις νέες γενιές με διαφορετικό τρόπο, κλπ. και όλα αυτά αναμφίβολα θα συμβάλουν στη σταδιακή απομάκρυνση της επίμονης και διεισδυτικής ανισότητας που υπάρχει.

Ωστόσο, επίσης, πιστεύω, ότι έχουμε τη δύναμη, ως άτομα, να επηρεάσουμε και να αλλάξουμε τον κόσμο μας πολύ πιο άμεσα. Οποιαδήποτε από εμάς που έχει το προνόμιο να μην χρειάζεται να ανησυχεί για την σωματική της ασφάλεια και έχει την δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης, έχει την υποχρέωση να αναρωτιέται γιατί διαιωνίζουμε τέτοιες απόψεις, διερευνώντας τα κίνητρα πίσω από τις ενέργειές μας. Συχνά, διαπιστώνουμε ότι τις απόψεις μας τις υιοθετούν και άλλοι άνθρωποι. Το να βρεις το θάρρος να ενεργείς ενστικτωδώς ενδυναμώνει και εμπνέει οποιονδήποτε έρχεται σε επαφή μαζί μας.

Τι σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφη;

Νιώθω όμορφη όταν νιώθω υγιής και έχω αφιερώσει χρόνο να φροντίσω τον εαυτό μου.

Τι ρόλο έχουν για εσένα τα προϊόντα ομορφιάς και η προσωπική φροντίδα στη ζωή σου;

Τα σωστά προϊόντα και η ρουτίνα ομορφιάς είναι πολύ σημαντικά καθώς ασχολούμαι με τον εαυτό μου. Αισθάνομαι ότι η προσωπική περιποίηση έχει μια τρισδιάστατη έκφραση, αλλά ειλικρινά τίποτα δεν ήταν πιο αληθινό το 2020. Η φετινή χρονιά στέρησε πολλά από όλους μας και για μένα, όσο αφορά τη beauty ρουτίνα, πράγματα όπως το μασάζ, ο βελονισμός και σε άλλα είδη θεραπείας που έκανα στο σώμα – πράγματα τα οποία με έκαναν να αισθάνομαι καλά. Έπρεπε πραγματικά να κάνω focus στο self care για να συνεχίσω να είμαι καλά.

Ποιο μέρος της προσωπικής σου ρουτίνας ομορφιάς  δεν ξεχνάς ποτέ;

Σίγουρα θα έλεγα το να πίνω νερό και να φοράω μάσκαρα. Όταν ταξιδεύεις πολύ, συνειδητοποιείς πόσο άμεση είναι η επίδραση της ενυδάτωσης στη φυσική ισορροπία του οργανισμού. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω τίποτα παραπάνω για τη μάσκαρα.

Ποια είναι τα αγαπημένα σου προϊόντα L’Oréal Paris;

Η Volume Million Mascara, το Elvive Extraordinary oil για τα μαλλιά, η Revitalift με 10% γλυκολικό οξύ και το Rouge Signature matte lip stain.