ΜΑΛΛΙΑ

Η Nicole Scherzinger έκοψε τα μαλλιά της κοντά και είναι αγνώριστη

Invision/AP Willy Sanjuan

Σχεδόν μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, οι Pussycat Dolls επέστρεψαν στη σκηνή, πραγματοποιώντας  πριν λίγες μέρες μία εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικού του βρετανικού «The X Factor: Celebrity», στο οποίο btw η Nicole Scherzinger συμμετείχε ως κριτής και ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια μας.

Πιο sexy από ποτέ, φορώντας ολόσωμες φόρμες με αποκαλυπτικές διαφάνειες, οι Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Jessica Sutta, Carmit Bachar και φυσικά η Nicole Scherzinger ανέβηκαν στη σκηνή δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Pussycat Dolls Carmit Bachar, Kimberley Wyatt, Ashley Roberts, Nicole Scherzinger και Jessica Sutta / /Invision/AP / Joel C Ryan
Carmit Bachar, Kimberley Wyatt, Ashley Roberts, Nicole Scherzinger και Jessica Sutta

Αλλά δεν ήταν μόνο η on stage επανένωση και οι φήμες που θέλουν το συγκρότημα να κάνει την επόμενη άνοιξη μία επετειακή περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία που μας ενθουσίασε, η Nicole, μετά από λίγες μέρες αποφάσισε να τραβήξει τα βλέμμα όλα πάνω της, κάνοντας την πιο δραματική- μέχρι στιγμής- αλλαγή στα μαλλιά της.

 

Το πρώην μέλος των Pussycat Dolls και νυν κριτής του X Factor αποφάσισε να κόψει τα πολύ μακριά, λαμπερά μαύρα μαλλιά της, υιοθετώντας ένα κοντό καρέ, που έφτανε λίγο πιο κάτω από το ύψος των αυτιών της. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, αν σκεφτείς πως τα μακριά μαλλιά ήταν ένα από τα signature χαρακτηριστικά της.

Το πριν:

Nicole Scherzinger μακριά μαλλιά Invision/AP / Joel C Ryan

Το μετά:

Nicole Scherzinger μαλλιά Invision/AP / Joel C Ryan

Συγκρίνοντας μάλιστα, με το μακρύ καρέ που είχε κόψει πριν δύο περίπου χρόνια, ίσως είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με τόσο κοντό μήκος στα μαλλιά της.

Nicole Scherzinger κοντά μαλλιά Invision/AP / Joel C Ryan

Πώς την προτιμάς, με κοντά ή μακριά μαλλιά; Αν ρωτάς εμάς, θέλαμε να δούμε κάτι διαφορετικό πάνω της, μετά από τόσα χρόνια.

ΥΓ. Πιστεύεις πως για ακόμη μία φορά, με αυτή την κίνησή της η Nicole επισκίασε τις υπόλοιπες Pussycat Dolls;