ΝΥΧΙΑ

Neon french nails: Το γαλλικό μανικιούρ επαναπροσδιορίζεται με τις πιο ζωηρές αποχρώσεις

instagram.com/_midwestjen_/

To γαλλικό μανικιούρ έγινε σήμα κατατεθέν των 00s. Για κάποιες γυναίκες ήταν συνώνυμο της κομψότητας, για κάποιες άλλες αρκετά βαρετό. Όπως και να το δεις, ωστόσο, πρόκειται για ένα από τα πιο κλασικά μανικιούρ που κατά καιρούς ανανεώνεται και επαναπροσδιορίζεται. Αυτό κάνει και τώρα μέσα από την τάση των neon french nails.

Για παράδειγμα, στα σύγχρονα french manicure δεν θα δεις να πρωταγωνιστεί η κλασική παχιά στρώση λευκού αλλά μία πολύ λεπτή μίνιμαλ γραμμή. Επίσης, απέκτησαν μία πιο clean cut αισθητική με διάφανα βερνίκια και όχι τόσο με nude αποχρώσεις. Το γαλλικό μανικιούρ όμως για το οποίο θα μιλήσουμε σε αυτό το άρθρο περιέχει τις πιο hot χρωματικές αποχρώσεις που δεν είναι άλλες από τις neon. Θα έλεγε κανείς πως οι neon αποχρώσεις αναβαθμίζουν αυτό το κλασικό nail art και το απογειώνουν. Για το επόμενο ραντεβού σου, λοιπόν, με την αγαπημένη σου nail artist σημείωσε neon french nails. Την πιο χαρούμενη, πολύχρωμη τάση που είδαμε να πρωταγωνιστεί στο Instagram.

Τα neon french nails δημιουργούνται ουσιαστικά με λεπτές γραμμές χρώματος. Μπορείς να επιλέξεις μία απόχρωση ή ακόμη και διαφορετική στο κάθε νύχι για ένα παιχνιδιάρικο rainbow αποτέλεσμα. Στα οβάλ νύχια όπως θα δεις και παρακάτω σχηματίζεται μία γραμμή στη μέση, η οποία ολοκληρώνεται κυκλικά στο περίγραμμα του κάθε νυχιού. Στα κοντά νύχια σχηματίζεται η κλασική λεπτή στρώση. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιδέες που βρήκαμε στο Instagram για να πάρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Neon french nails: Το γαλλικό μανικιούρ επαναπροσδιορίζεται με τις πιο ζωηρές αποχρώσεις

Είναι αυτό το πιο hot και statement μανικιούρ του καλοκαιριού; Εμείς, πάντως θα το δοκιμάσουμε.