ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Νέες μάσκες προσώπου από τη Bioten για τις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας

Η επιδερμίδα μας χρειάζεται καθημερινή φροντίδα και προστασία, ώστε να παραμένει φρέσκια, σφριγηλή και ενυδατωμένη. Ειδικά η επιδερμίδα του προσώπου έχει ανάγκη από απαλή φροντίδα και καθαρισμό κάθε ημέρα, προκειμένου να παραμένει λαμπερή και νεανική.

Όμως κάθε σημείο του προσώπου μας έχει και διαφορετικές ανάγκες, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε συχνά διλήμματα ως προς τι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε πρώτα: τη λιπαρότητα, την ξηρότητα ή τη χαλάρωση;

Και γιατί να βάλεις μόνο μία;

Τώρα, το bioten παρουσιάζει 3 νέες μάσκες προσώπου σε συσκευασία σωληνάριου των 40ml που απαντούν ακόμη και στις πιο απαιτητικές ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, τον καθαρισμό, τη θρέψη και τη σύσφιξη. Επιπλέον, απαντώντας στην τάση της σύγχρονης γυναίκας, το bioten εισάγει ένα νέο όρο στην καθημερινότητά μας: το multi-masking!

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, μπορούμε να εφαρμόζουμε τη σωστή μάσκα στο σημείο που χρειάζεται, αντιμετωπίζοντας την κάθε ανάγκη ξεχωριστά. Έτσι, με τη μάσκα αργίλου στη ζώνη Τ, αντιμετωπίζουμε τη λιπαρότητα, με μια θρεπτική μάσκα κάτω από τα μάτια προσφέρουμε extra ενυδάτωση και με μία συσφικτική μάσκα στις παρειές και το περίγραμμα του προσώπου μας αποκτάμε σφριγηλότητα.

Γιατί όμως να επιλέξετε τις μάσκες προσώπου Bioten;

Οι νέες μάσκες προσώπου του bioten έχουν σύνθεση από φυσικά συστατικά, είναι δερματολογικά ελεγμένες και δεν περιέχουν παραβένες, αλλά ούτε και παραφίνη (σύνθεση parabens και paraffin free). Τέλος, όπως πάντα, πωλούνται σε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ τιμές, ενώ κυκλοφορούν σε σωληνάριο των 40 ml για μεγάλη πρακτικότητα και ακόμα περισσότερες χρήσεις.

Γνωρίστε κι εσείς τις 3 νέες μάσκες του bioten και αποκτήστε καθαρή, λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα και αυτοπεποίθηση κάθε μέρα!

 

– Μάσκα προσώπου bioten για βαθύ καθαρισμό εμπλουτισμένη με 100% φυσική πράσινη άργιλο και; πράσινο τσάι που βοηθούν στην απομάκρυνση των ρύπων και στη μείωση της όψης των μαύρων στιγμάτων αφήνοντας το δέρμα ανανεωμένο και λαμπερό

– Μάσκα Προσώπου bioten για θρέψη, εμπλουτισμένη με 100% φυσικό έλαιο Αrgan και 100% βιολογικό Shea butter, προσφέρει στο δέρμα σας εντατική ενυδάτωση

– Μάσκα Προσώπου bioten για σύσφιξη, εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα Σύκου γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και το προηγμένο συστατικό φυσικής προέλευσης LIFTINTENSE που προσφέρει άμεση σύσφιξη στο δέρμα

Τις μάσκες προσώπου bioten θα βρεις στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών ενώ από τις 19 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμες σε όλη την αγορά.