ΠΡΟΣΩΠΟ

National Brow Day: 4 σχήματα φρυδιών για να βρεις το ιδανικό για εσένα

nataliesole Instagram/

Σoυ το έχω ξαναπεί, τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας. Πάνω τους έχουμε κάνει τα μεγαλύτερα λάθη (πιάνοντας μόνες μας το τσιμπιδάκι) και αυτά μπορούν να αλλάξουν κυριολεκτικά την εικόνα μας (τσέκαρε μερικές φωτογραφίες από τα παλιά και θα καταλάβεις τι εννοώ).

Κάπως έτσι- εδώ Βιβή- τα τελευταία (πολλά) χρόνια σταμάτησα να πειράζω τα φρύδια μου ( aka να παίρνω το τσιμπιδάκι ανά χείρας, για να βγάλω τις «έλα μωρέ, μόνο δύο τριχούλες είναι που πετάνε») και εμπιστεύομαι μόνο τους brow experts, ανθρώπους που αγαπούν τα ωραία φρύδια και ξέρουν να εξηγούν, να περιποιούνται σωστά τα φρύδια, να προτείνουν σωστά προϊόντα για τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Ε, τα κορίτσια στη Benefit Cosmetics είναι όλα τα παραπάνω και σήμερα γιορτάζουν, δηλαδή γιορτάζουν την «Ημέρα των Φρυδιών»!

Και αυτό γιατί, σήμερα, η 2α Οκτωβρίου έχει οριστεί ως National Brow Day  «Ημέρα Φρυδιών». Και όπως καταλαβαίνεις «Ημέρα Φρυδιών» χωρίς την Benefit, την #1 Εταιρεία Φρυδιών παγκοσμίως που «μεταμορφώνει» μαγικά τα φρύδια από το 1976, δεν γίνεται.

Και σίγουρα όταν μιλάμε για φρύδια- γιατί ποια δε λατρεύει τα γεμάτα, πυκνά φρύδια- μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις είναι ποιο σχήμα φρυδιών μου ταιριάζει; Γιατί δεν είναι μόνο το σχήμα προσώπου ή προσωπικότητα που παίζουν καθοριστικό ρόλο, αλλά και το στυλ φρυδιών που θα επιλέξεις. Παρακάτω, λοιπόν θα βρεις 4 αγαπημένα στιλ φρυδιών που είχαμε βρει εδώ και καιρό στο Instagram της Benefit και τα θυμηθήκαμε με αφορμή τη σημερινή μέρα.

Φυσικά φρύδια, που ακολουθούν το σχήμα και τη γωνία του φρυδιού όπως είναι, au naturel (τα περισσότερα συνήθως έχουν πιο στρογγυλεμένη γωνία), feathered brows («φτερωτά» φρύδια) χτενισμένα με φορά προς τα πάνω και προς τα έξω, straight brows (ίσια φρύδια), δηλαδή, χωρίς έντονη γωνία και contoured brows, με έντονη γωνία. Τσέκαρε και παρακάτω.

Τι λες; Ποιο σχήμα φρυδιών σου αρέσει περισσότερο; Happy Brow Day!