ΑΡΩΜΑ

Musc Noir Rose: H νέα αρωματική προσθήκη στην εμβληματική σειρά For Her του Narciso Rodriguez

Το Musc Noir Rose σηματοδοτεί ένα νέο αρωματικό κεφάλαιο στην ιστορία της σύγχρονης θηλυκότητας του οίκου. Πιο αισθησιακό και λιγότερο σκοτεινό από το for her Musc Noir. Κεχριμπαρένιο και λουλουδάτο, ανθίζει με ένα εντυπωσιακό μπουκέτο από τουμπερόζες, musc και δαμάσκηνο. Οι νότες κορυφής με Ιταλικό έλαιο περγαμόντου και  ροζ πιπέρι, χαρίζουν μια ιδιαίτερη λάμψη. Φρέσκο και φωτεινό, έρχεται σε αντίθεση με την εθιστική βάση της ανατολίτικης βανίλιας, τις πλούσιες σουέτ συμφωνίες και την απαλή γήινη υφή του ινδονησιακού πατσουλί.

Ο Narciso Rodriguez αποτυπώνει μια νέα διάθεση οικειότητας με το Musc Noir Rose, μια νέα υπέροχη αρωματική προσθήκη στην εμβληματική σειρά for her. H γυναίκα for her ξεδιπλώνει τον εαυτό της, αποκαλύπτοντας το πραγματικό της πρόσωπο, αλλά και τις πιο προσωπικές πτυχές της θηλυκότητάς της. Σχεδόν αφοπλιστική, εκφράζει έναν λεπτό σαγηνευτικό αισθησιασμό.

Με μια νέα διάθεση διαφάνειας, το Musc Noir Rose παρουσιάζεται σε ένα διάφανο μπουκάλι, ακολουθώντας τις αιχμηρές και καθαρές γραμμές της σειράς for her. Χρωματισμένο με ένα σαγηνευτικό ροζ, αποτελεί ένα αντικείμενο εκλεπτυσμένης τέχνης που παραπέμπει διακριτικά στην οσφρητική αντίθεση του φωτός και της σκιάς.

«Ήθελα να δημιουργήσω μια πιο ανθισμένη έκδοση του Musc Noir. Γι’ αυτό επέλεξα να κάνω εντονότερο το τριαντάφυλλο και το γιασεμί με την μεθυστική νότα της τουμπερόζας, αυξάνοντας παράλληλα τον αισθησιασμό με ανατολίτικο chypre. Στο Musc Noir Rose, η χαρακτηριστική καρδιά musk είναι πιο κρεμώδης και εξισορροπείται από την ανατολίτικη βανίλια, για να γίνει περισσότερο αισθησιακή και εθιστική. Όπως το Musc Noir, έτσι και το Musc Noir Rose περιέχει νότες δέρματος, δαμάσκηνου και κέδρου, αλλά σε μια λουλουδάτη και λιγότερο  ξυλώδη βάση. Υπάρχει περισσότερη βανίλια και λιγότερο δέρμα, σε ένα εντελώς πιο οικείο και εθιστικό άρωμα» αναφέρει η Sonia Constant,  διάσημη αρωματοποιός και δημιουργός του Musc Noir αλλά και του νέου Musc Noir Rose.

Λεπτεπίλεπτα αισθησιακό και εξαιρετικά εθιστικό, το νέο άρωμα του οίκου αποκαλύπτει  άπειρες δυνατότητες μέσα από το οικείο τελετουργικό του layering. Όταν δε, συνδυάζεται με το Pure Musc, δημιουργείται ένα νέο άρωμα, ενισχύοντας τα άνθη πορτοκαλιάς, το γιασεμί & το ylang-ylang.