ΠΡΟΣΩΠΟ

Μία στάση στο 3INA θα σε κάνει να λάμψεις

Το χρώμα αποθεώνεται για άλλη μια φορά φέτος στις ανοιξιάτικες πασαρέλες. Τα μάτια υπογραμμίζονται με μπλε και πράσινες αποχρώσεις και τα χείλη αποκτούν ροζ παστέλ φινίρισμα αντανακλώντας το πνεύμα της εποχής. Η δική μας πρόταση για όλα τα beauty junkies ακούει στο όνομα 3INA (προφέρεται Mina).

Μη χάνεις χρόνο και κάνε μια επίσκεψη στο νέο κατάστημα 3INA (το δεύτερο παρακαλώ μετά το πρώτο στο Covent Garden του Λονδίνου τον Φεβρουάριο) στο The Mall Athens που μόλις άνοιξε τις πύλες του για να ενημερωθείς για όλες τις τάσεις στο μακιγιάζ. Παιδί των Pablo Rivera και Mark Eve, γκουρού του λιανικού εμπορίου, η 3ΙΝΑ ήρθε σαν αποτέλεσμα του πάθους τους για τη δημιουργία μιας αυθεντικής και προσιτής πρότασης στον χώρο της ομορφιάς.

 

Εμείς έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα αγαπημένα μας προϊόντα και αποχρώσεις και είναι σίγουρο πως θα βρεις κι εσύ τα ιδανικά για να υπογράψεις το κάθε σου λουκ (η ποικιλία είναι τεράστια!).

Το φως στο κατάστημα σου επιτρέπει να παίξεις με τις υφές και τις αποχρώσεις (90 βερνίκια παρακαλώ!) αλλά και να συμβουλευτείς τις make up artists για τα προϊόντα που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σου δημιουργώντας ένα δυναμικό fashion statement. Ένας ακόμα λόγος  να το επισκεφτείς είναι και οι προσιτές τιμές!