ΠΡΟΣΩΠΟ

Μια μέρα δίπλα στα κόκκινα μάγουλα της Μάριον

"Ρε, στρώσε λίγο το ρουζ στο μάγουλο σου, δεν το έχεις βάλει καλά" ήταν η πρώτη φράση που είπα στη Μάριον το πρωί μόλις έφτασε στο γραφείο, αντί για καλημέρα. Η απάντηση που μου ήρθε, δεν ήταν αναμενόμενη. Η κοκκινομάλλα του Ladylike, δε μου είπε ότι όντως μέσα στην πρωινή νύστα της έριξε λίγο παραπάνω ροζ χρώμα στο μάγουλο αλλά μου ανέφερε ότι αυτό που συμβαίνει στο πρόσωπο της είναι αποτέλεσμα καθαρισμού που έκανε εχτές.

Δηλαδή όχι ακριβώς καθαρισμού. Πάρε ανάσα να διαβάσεις τι πήγε και έκανε:  ένα ειδος μεσοθεραπείας με ειδικό derma pen το οποίο με πολλές μικρές ακίδες απο τη μία ανοίγει κανάλια εισόδου ωστε να εισέλθουν βιταμίνες και αναπλαστικά συστατικά, από την άλλη δημιουργεί ενα μικροτραυματισμό ο οποίος προάγει την κολλαγονογένεση και με αυτόν τον τρόπο επουλώνονται παλαιότερες ουλές και σημάδια.

Με λίγα λόγια η Μάριον όχι μόνο πήγε να καθαρίσει πρόσωπο, αλλά μου θέλει να φαίνεται ακόμα νεότερη, λες και δε μας έφτανε το ότι έχει γεννηθεί το 1991. Το ενενηνταένα ρε παιδιά. Να σε κάνει να νιώθεις γριά, μόνο που το ψελλίζεις.

Τα ροζ μάγουλα της Μάριον, συνέχιζαν να πηγαινοέρχονται και σιγά σιγά σταματήσαμε να τους δίνουμε σημασία. Εγώ μέχρι που τα συνήθισα, μου θύμιζε και λίγο καλοκαιράκι. Μύρισε και λαδάκι μαυρίσματος καρύδα, δεν ήταν ιδέα μου.

Ακολουθούν δηλώσεις κι άλλων ανθρώπων αναφορικά με το μείζον ζήτημα που μας απασχόλησε την 3η Δεκεμβρίου 2015:

“Μπορεί να είναι κόκκινο και ερεθισμένο, όμως σκέψου, τα τραύματα σου. Εγώ θα στα επουλώσω. Εγώ θα σου γιατρέψω της πληγές” αναφέρει στο chatάκι της Μάριον, η αισθητικός της, όταν ανέφερε το πρόβλημα.

“Λίγο ροζ μου φαίνονται τα μάγουλα της. Άβαφτη θα έλεγα. Είναι σε καλό δρόμο” δήλωσε ο Γιώργος του contra.gr.

“Κάθε φορά που γυρνάω προς το πρόσωπο της μου φαίνεται πως είναι λίγο άρρωστη. Ε πόσο ροζ ρε παιδιά;” έχει να πει η Σάββια.

“Μόλις την είδα μου ήρθε στο μυαλό το τραγούδι του Μηλιώκα και της Μάνου (το οποίο μετέπειτα τραγούδησε και ο Νίνο με εκείνη την όμορφη τσιγγάνα του Fame Story και του οποίου για ανεξήγητο λόγο είδα ένα αυτοκόλλητο με το πρόσωπο του στο γραφείο της Χάγια σήμερα) με τίτλο Ροζ. Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα και τέτοια ερωτιάρικα. Ποιοτικά”. Aυτά είχε να πει σχετικά με το θέμα, ο Μάνος Μίχαλος.

H ίδια η παθούσα, μετά από όλα αυτά δηλώνει: “Νιώθω το μαύρο πρόβατο της εταιρείας”. Κόκκινο θα έλεγα αλλά μπρος στα κάλλη τι είναι μια μέρα καζούρας στο γραφείο;

Υ.Γ. Υποσχόμαστε κάποια στιγμή που η Μάριον θα έχει το γνωστό χρώμα στο πρόσωπο της και όχι κάτι σε light μπορντοροδοκόκκινο, να δείξουμε τη φανταστική της επιδερμίδα δίπλα με τη δικιά μου, που δε συνηθίζει να κάνει τέτοια και είναι σα μαραμένη σταφίδα, ειδικά τα πρωινά.