ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Μεσοθεραπεία χωρίς ένεση: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Μεσοθεραπεία: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Μπορεί το Bikini Battle να πλησιάζει στο τέλος του όμως ο ανταγωνισμός φουντώνει. Δε θα ησυχάσουμε αν στην παραλία το πόδι δεν είναι λείο. Μάριον και Δέσποινα στις επάλξεις του αδυνατίσματος και της καταπολέμησης της κυτταρίτιδας.

Να φτιάξουμε τα τελευταία, πριν τα μπάνια του λαού και του φιδίσιου του κορμιού. Και ομοιοκαταληξία γιατί υπάρχει κέφι, μπρίο και μπούτι που μοιάζει φωτοσοπαρισμένο χωρίς την παρέμβαση φίλτρων.

Γιατί αν έχεις δει την αλλαγή με τα μάτια σου είναι ντροπή να μην το μοιραστείς με τις γυναίκες αυτού του κόσμου. Να υπάρχει λύση για το πρόβλημα και να σας αφήνουμε τα μάτια κλειστά; Αυτό δεν επιτρέπεται.

Φυσικά τα αγαπημένα πια κορίτσια του Assai, Γεωργία και Ειρήνη, ήταν εκεί για να κάνουν τα μαγικά τους. Φόρεσαν τη στολή εργασίας και ξεκίνησαν τη μεσοθεραπεία.

Χωρίς ενέσεις και χωρίς πόνο. Γιατί θέλουμε να φύγει η κυτταρίτιδα και όχι να πάθουμε εγκεφαλικό με τη βελόνα πάνω μας. Μακριά ο πόνος από εμάς. Είμαστε από αυτές που θέλουμε την ευκολία, το λέμε.

Μάριον – Μέρα 5η

Αυτή τη φορά στο Assai έπρεπε να μαζέψουμε ότι είχε απομείνει. Είχα μεγάλη διαφορά από την πρώτη μου συνεδρία, αλλά σίγουρα και μεγάλη απόσταση από τον χαρακτηρισμό ”κορμάρα”, οπότε η Ειρήνη μπορούσε να πιαστεί από αρκετά σημεία (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και να εφαρμόσει το Hydroporation.

Αυτή η μέθοδος μεσοθεραπείας καταφέρνει μέσω αρνητικής υποπίεσης, να κάνει έκχυση δραστικών λιπολυτικών συστατικών που προάγουν τη λιπόλυση.

Σε απλά ελληνικά: βρήκαμε (χωρίς πολύ ψάξιμο) τις προβληματικές περιοχές με τη συσσώρευση λίπους και την περισσότερη – ενοχλητική κυτταρίτιδα και ουσιαστικά ένιωθα κάτι σαν χαστουκάκια τα λέω εγώ – σκαμπιλάκια τα είπε η πιο kinky μεσοθεραπεύτρια, Ειρήνη.

 

Αυτά τα χαστουκάκια ουσιαστικά με κάποιον τρόπο – που παραήταν επιστημονικός για να αποστηθίσω/ηχογραφήσω και να μεταφέρω στο κείμενο, βελτιώνουν εν τέλει την όψη της επιδερμίδας και καταπολεμούν τοπικό και κυτταρίτιδα.

Δε με νοιάζει το πώς, αλλά σχεδόν όλοι στο γραφείο είδαν τη διαφορά με τα στενά τα τζιν, αλλά και με τα κοντά φορεματάκια.

Διότι σύσσωμο το LadyLike, μια εβδομάδα μετά τη συνεδρία (οπότε και είναι πιο εμφανή τα αποτελέσματα), πήγαμε στην τουαλέτα που το φως δε σου κάνει καμία χάρη και κοιτάξαμε σχεδόν με μεγεθυντικό φακό τα μπούτια μου να δούμε τον φλοιό πορτοκαλιού. Ε και πώς να το κάνουμε, λειτουργεί! Δεν έφυγε τελείως μην τρέφουμε και αυταπάτες, αλλά το δέρμα είναι πιο λείο και έτοιμο να ξεπροβάλλει κάτω από κοντές φουστίτσες και μαγιό.

Δέσποινα – Μέρα 5η

Cavitation έκανα, μασάζ-εκγύμναση δοκιμασία πέρασα, τους πόντους μου τους μέτρησα, τι άλλο έμενε; Τα τελευταία, τα ψιλά που λένε και οι μάστορες και πάντα ήθελα να το πω με οποιαδήποτε αφορμή μου δινόταν.

Η μάχη παραμένει δύσκολη γιατί αλλαγή στο μπουτάκι της Παλιούρα είδα κι εγώ, οπότε η εξέλιξη ήταν αμφίρροπη. Στην αρχή η νίκη ήταν στο τσεπάκι μου, τώρα έπρεπε να παλέψω.

Κάνει εκείνη μεσοθεραπεία; Θα κάνω κι εγώ. Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία αποτελεί μια πρωτοποριακή τεχνική έγχυσης δραστικών συστατικών στο δέρμα, η οποία στηρίζεται στο φαινόμενο του ηλεκτρομετασχηματισμού.

 

Με τη χρήση χαμηλής συχνότητας ηλεκτρικού ρεύματος, οι μικροπόροι της μεμβράνης του κυττάρου γίνονται προσωρινά διαπερατοί και ανοίγουν, οπότε η απορρόφηση των ενεργών συστατικών που διοχετεύονται, πραγματοποιείται μέχρι τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Κι αν δεν κατάλαβες πολλά από τα παραπάνω, ένα πράγμα θα σου πω και δε θα χρειαστείς περισσότερες πληροφορίες. Δεν πονάει καθόλου και βοηθά στο au revoir του φλοιού πορτοκαλιού και στη σύσφιξη.

Ξέρεις τι είναι να κάθεσαι στην ξαπλώστρα φορώντας μαγιό και πουθενά να μην υπάρχουν αντιαισθητικά λακουβάκια; Θαύμα, θαύμα.

 

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Assai: Κηφισίας και Δελφών 5