ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

#ManiMonday: Τα μανικιούρ που επέλεξαν οι celebrities στα Critics Choice Awards 2024

Taylor Hill/FilmMagic/Getty Images/Ideal Image

Κι αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε με βραβεία και πιο συγκεκριμένα με την 29η τελετή απονομής των Critics Choice Awards. Για τους μεγάλους νικητές και τα highlights της βραδιάς έχεις ήδη ενημερωθεί, το ίδιο για το τη μόδα, αλλά και τα beauty looks στο κόκκινο χαλί. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε το zoom μας στα μανικιούρ των διάσημων κυριών.

Το σημερινό #ManiMonday, λοιπόν, είναι αφιερωμένο στα Critics Choice Awards και πιο συγκεκριμένα στα μανικιούρ, που επέλεξαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί.

Από το κόκκινο ultra-glossy μανικιούρ της Emily Blunt εμπνευσμένο από τα καραμελωμένα μήλα και το nude, super chic, μανικιούρ της Margot Robbie δια χειρός του celebrity nail artist Tom Bachik έως το glam, ανάποδο γαλλικό μανικιούρ της Ariana Greenblatt, παρακάτω συγκεντρώσαμε τα μανικιούρ, που ξεχωρίσαμε από τη μεγάλη βραδιά.

Κι αν έχεις ραντεβού για τα νύχια σου, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις την παρακάτω λίστα και γιατί όχι, να αποθηκεύσεις τα σχέδια που σου αρέσουν περισσότερο για το επόμενο μανικιούρ σου. Φυσικά, μην ξεχνάς να ταγκάρεις το Instagram του LadyLike αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά.

5 μανικιούρ που ξεχωρίσαμε από τα Critics Choice Awards 2024

Margot Robbie

Tonal Mannequin Mani. Με τη βοήθεια του Tom Bachik, η Margot Robbie επέλεξε ένα nude μακιγιάζ «εμπνευσμένο από το effortless glamour. Θέλαμε τα νύχια να είναι στον ίδιο χρωματικό τόνο με το δέρμα της για να δείχνουν πιο μακριά τα δάχτυλα, σαν κουκλίστικα» σχολίασε ο celebrity nail artist ενώ στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να μοιραστεί τα βήματα και τα προϊόντα Chanel, που χρησιμοποίησε για να πετύχει το συγκεκριμένο μανικιούρ.

Emily Blunt

Ultra-glossy candy apple mani. «Για το μανικιούρ της υποψήφιας Emily Blunt στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards, πήγαμε full-on glam, δημιουργώντας ένα ultra-glossy κόκκινο mani, εμπνευσμένο από τα καραμελωμένα μήλα. Το μυστικό της επιτυχίας για το συγκεκριμένο nail look είναι το layering με τα βερνίκια της Chanel, που στην ουσία δημιούργησαν βάθος σ’ αυτή τη shimmery απόχρωση», σχολίασε η celebrity manicurist Julie Kandalec κάτω από τις φωτογραφίες, που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, εξηγώντας όλες τις λεπτομέρειες (σε βήματα και προϊόντα) για το πώς πέτυχε το συγκεκριμένο μανικιούρ.

Emma Stone

Milky apricot. Με τη βοήθεια της manicurist Emi Kudo, η Emma Stone αυτή τη φορά επέλεξε ένα πιο ανοιχτόχρωμο, γαλακτερό μανικιούρ- σε σύγκριση με τις Χρυσές Σφαίρες- χρησιμοποιώντας δύο από τις εμβληματικές αποχρώσεις της OPI, τη Samoan Sand και Funny Bunny. Μάλιστα, η ίδια κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram εξηγεί ακριβώς όλα τα βήματα και τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για να πετύχει το συγκεκριμένο μανικιούρ.

Dua Lipa

SANTA MONICA, CALIFORNIA - JANUARY 14: Dua Lipa attends the 29th Annual Critics Choice Awards at Barker Hangar on January 14, 2024 in Santa Monica, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
SANTA MONICA, CALIFORNIA – JANUARY 14: Dua Lipa attends the 29th Annual Critics Choice Awards at Barker Hangar on January 14, 2024 in Santa Monica, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Κι αυτή τη φορά η Dua Lipa ψήφισε τη σιγουριά του κόκκινου- εκτός από το outfit- και στο μανικιούρ της. Η ίδια συνδύασε το εκπληκτικό custom Prada φόρεμά της με το κόκκινο χρώμα των μαλλιών της αλλά και τη σκούρα κόκκινη απόχρωση στα νύχια της. Χωρίς αμφιβολία το τέλειο match.

Ariana Greenblatt

Γαλλικό μανικιούρ μ’ ένα edgy twist. «Θέλαμε τα νύχια της (Ariana Greenblatt) να συμπληρώνουν το black and white Louis Vuitton φόρεμά της χωρίς να δημιουργούν, όμως, το απόλυτο ματσάρισμα. Αντιστρέψαμε το τυπικό γαλλικό mani και αντί γι αυτό, κάναμε ένα ανάποδο γαλλικό mani με μία μεταλλική απόχρωση στη βάση των νυχιών», σχολίασε η nail artist Zola Ganzorigt σε σχετικό post που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ενώ στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να αναλύσει όλα τα steps που ακολούθησε με τα προϊόντα της Opi Professionals για να δημιουργήσει το συγκεκριμένο μανικιούρ.