ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: Τα μανικιούρ που επέλεξαν οι celebrities στα BAFTA 2024

John Phillips/Getty Images/Ideal Image

Η εβδομάδα ξεκίνησε με βραβεία και πιο συγκεκριμένα με την 77η τελετή απονομής των BAFTA Awards. Έχουμε ήδη μιλήσει για τους μεγάλους νικητές της βραδιάς– το Oppenheimer του Christopher Nolan σάρωσε με 7 βραβεία- τη μόδα, αλλά και τα beauty looks στο κόκκινο χαλί. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε το zoom μας στα μανικιούρ των celebrities.

Το σημερινό #ManiMonday, λοιπόν, είναι αφιερωμένο στα BAFTA 2024 και πιο συγκεκριμένα στα μανικιούρ, που επέλεξαν αγαπημένες μας celebrities στο συγκεκριμένο red carpet.

Σε γενικές γραμμές, οι περισσότερες προτίμησαν την ασφάλεια ενός μονοχρωματικού μανικιούρ, αποφεύγοντας περίτεχνα σχέδια ή πιο τολμηρές αποχρώσεις. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα μανικιούρ, που ξεχωρίσαμε από τη μεγάλη βραδιά.

Κι αν έχεις ραντεβού για τα νύχια σου, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις την παρακάτω λίστα και γιατί όχι, να αποθηκεύσεις τα σχέδια που σου αρέσουν περισσότερο για το επόμενο μανικιούρ σου. Φυσικά, μην ξεχνάς να ταγκάρεις το Instagram του LadyLike αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά.

5 μανικιούρ που ξεχωρίσαμε στα BAFTA 2024

Florence Pugh

Instagram/michelleclassnails/

Total Black Mani: Η Florence Pugh με τη βοήθεια της celebrity nail artist Μichelle Class επέλεξε ένα edgy, elegant, δυναμικό μαύρο μανικιούρ που ταίριαζε άψογα με το Harris Reed corset dress της.

Margot Robbie

Instagram/michelleclassnails/

Peachy Nude Mani: Ένα μανικιούρ σε μία peachy nude απόχρωση στον ίδιο χρωματικό τόνο με το δέρμα της, επέλεξε η Margot Robbie, δια χειρός της celebrity nail artist Μichelle Class, η οποία ανέβασε μάλιστα βίντεο και φωτός στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram σχολιάζοντας χαρακτηριστικά Doll Nails.

Emily Blunt

John Phillips/Getty Images/Ideal Image

Red Wine Nails: Ανεξάρτητα από την εποχή και την περίσταση, το βαθύ κόκκινο χρώμα του κρασιού παραμένει σταθερά αγαπημένη και elegant επιλογή για το μανικιούρ- κάτι που η Emily Blunt φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά.

Mae Muller

Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images/Ideal Image

Ultra Long French Mani: Η Mae Muller αποδεικνύει πως το κλασικό γαλλικό μανικιούρ με το λευκό tip μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη παντού- ακόμη και στο κόκκινο χαλί.

Lily Collins

John Phillips/Getty Images/Ideal Image

Nudish Nails: Αντίστοιχο του no makeup makeup look, το μανικιούρ της Lily Collins είναι ό,τι πιο chic είδαμε στο μανικιούρ των celebrities από το κόκκινο χαλί των φετινών BAFTA.