ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

#ManiMonday: 8 μανικιούρ στην πιο γιορτινή, κόκκινη απόχρωση

Instagram/nailsbypaulin/

Τα Χριστούγεννα πέρασαν και πλέον μετράμε αντίστροφα για την Πρωτοχρονιά. Η γιορτινή διάθεση παραμένει και το σημερινό #ManiMonday δεν θα μπορούσε να μην κινείται κι αυτό σε festive mood. Στο επίκεντρό μας αυτή τη φορά, το κόκκινο χρώμα και πιο συγκεκριμένα, μερικές ιδέες για ένα εντυπωσιακό κόκκινο γιορτινό μανικιούρ. Γιατί αν ένα χρώμα έχουμε συνδέσει όσο κανένα άλλο με τα γιορτινά looks μας αυτή την περίοδο, αυτό είναι το κόκκινο.

 

 

All time classic, αγαπημένη απόχρωση πολλών γυναικών, το κόκκινο χρώμα στο outfit, το μακιγιάζ ή το μανικιούρ μας αρκεί για να δημιουργήσει ένα statement glam look. Εξάλλου, είναι μία από τις πιο δυναμικές αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας, που δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες.

Ένα κόκκινο μανικιούρ λοιπόν, πάντοτε αποτελεί την εύκολη και safe λύση που θα σε βγάλει από το δίλημμα των άπειρων επιλογών στο γιορτινό σου mani. Να πούμε σ’ αυτό το σημείο βέβαια, πως υπάρχουν γυναίκες που βάφουν τα νύχια τους σταθερά σε κόκκινες αποχρώσεις όλο το χρόνο, όχι μόνο τις γιορτές.

Αν λοιπόν, έχεις αφήσει το ραντεβού για τα νύχια σου αυτή, την τελευταία εβδομάδα του 2022 και δεν έχεις αποφασίσει ακόμη το nail art ή το χρώμα που θα κάνεις, (ή σου αρέσει να κάνεις μόνη σου τα νύχια σου σπίτι) σου δίνουμε άφθονο κόκκινο #nailinspo για ένα υπέροχο festive red mani! Τι λες;

Tσέκαρε τα σχέδια που έχουμε αποθηκεύσει τελευταία στο κινητό μας από το Instagram και αποθήκευσε αυτά που σου αρέσουν περισσότερο. Φυσικά, μην ξεχνάς να ταγκάρεις το Instagram του LadyLike αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά!

8 κόκκινα festive μανικιούρ 

Red Starry Night

A little bit of gold

It’s present time!

Red Sparkly Nails with snowflakes

Glitter time!

Red Wine French Nails

Red + Gold = L.F.E