ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 7 μανικιούρ για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα

Imaxtree

Η Δευτέρα, ως αρχή της εβδομάδας, είναι η ιδανικότερη στιγμή για να προγραμματίζουμε όλα αυτά που θέλουμε να κάνουμε τις επόμενες μέρες. Και μετά το καλοκαίρι, μία περιποίηση στα άκρα μας και ένα όμορφο μανικιούρ είναι μέσα σ’ αυτά τα πράγματα, που α) οι περισσότερες λίγο- πολύ έχουμε προγραμματίσει και β) μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Κι όπως δεν θα παραλείπουμε να σου λέμε με κάθε ευκαιρία, το μανικιούρ δεν λειτουργεί απλά ως mood booster. Είναι ένας τρόπος να κάνεις update σε κάθε φθινοπωρινή σου εμφάνιση, δίνοντας αυτό τον statement χαρακτήρα που θέλεις: Από το WFH outfit σου ή το look σου στο γραφείο, έως και μία πιο επίσημη περίσταση (πχ καλεσμένη σε γάμο). Σε κάθε περίπτωση, εμείς δίνουμε το #nailinspo, εσύ βάζεις τα χρώματα και τη διάθεση.

Κι αν το animal print μανικιούρ ή ένα marble nail art όπως αυτό της Lizzo, είναι μακριά από τα γούστα σου, εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω όχι ένα, αλλά επτά σχέδια προκειμένου να σου δώσουν την έμπνευση και να βρεις το επόμενο δικό σου. Ένα σκρολάρισμα αρκεί!

Από διακριτικές μονοχρωμίες, έως και πιο pop nail art ή ακόμη και αφηρημένα σχέδια, παρακάτω θα βρεις 7 τέλεια μανικιούρ για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα και να βρεις επιτέλους την απάντηση στο ερώτημα «τι να κάνω στα νύχια μου στο επόμενο ραντεβού».

7 τέλεια μανικιούρ