ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

#ManiMonday: 7 floral μανικιούρ για να φέρεις την άνοιξη στο φθινόπωρο

Instagram/naileditbeauty/

Το προηγούμενο #ManiMonday ήταν αφιερωμένο στο Halloween και τα πιο spooky μανικιούρ. Αυτή την εβδομάδα, κάνουμε focus στα λουλούδια και πιο συγκεκριμένα, στα floral σχέδια που μπορούμε να «φορέσουμε» στα νύχια μας αυτή την περίοδο. Είσαι έτοιμη για λίγη άνοιξη μέσα στο φθινόπωρο;

 

Για να είμαστε ειλικρινείς, τα floral νύχια- και γενικότερα το floral pattern- δεν έχουν εποχή. Δεν είναι δηλαδή, μόνο για την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Μπορεί να έχει την τιμητική του και το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Αυτό που αλλάζει κάθε φορά, είναι οι αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται και σε προδιαθέτουν για το αντίστοιχο mood (πιο ρομαντικό, πιο rock, πιο minimal κλπ). Εν προκειμένω, στο floral μανικιούρ, αναφέρομαι στις αποχρώσεις που αφορούν τόσο στη βάση των νυχιών, όσο και στις floral λεπτομέρειες (μικρά και μεγάλα λουλούδια) που μπορούν να δώσουν- όσο κι αν δεν το περιμένεις- extra fall vibes στα νύχια σου.

Τα pumpkin, σκούρα πορτοκαλί, πράσινα, κόκκινα, μπορντό, βουργουνδί, καφέ χρώματα πρωταγωνιστούν παραδοσιακά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει χώρος για κάτι κάτι διαφορετικό στα νύχια σου. Φαντασία να υπάρχει! Κι αν δηλώνεις fan των #floralnails, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις μερικά φθινοπωρινά floral manis που έχουμε εντοπίσει και αποθηκεύσει από το Instagram.

Ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο και στιλ, επιλέγεις. Αποθήκευσε τα μανικιούρ που σου άρεσαν περισσότερο και φυσικά, μην ξεχνάς να ταγκάρεις το Instagram του LadyLike αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά!

7 υπέροχα floral μανικιούρ για το φθινόπωρο:

Ούτε κόκκινο, ούτε καφέ: Αυτή η απόχρωση είναι όνειρο για το φθινόπωρο!

Pumpkin Spice Flowers 

 

Floral Nude Short Nails

Brown Flower Nails

Τι θα έλεγες για ένα ματ floral μανικιούρ; 

Brown Flowers & Swirls

Floral γαλλικό μανικιούρ σε pumpkin αποχρώσεις!