ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 7 φανταστικά μανικιούρ που θα αναβαθμίσουν τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου

Instagram/nailsbypaulin/

Τις Δευτέρες χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο inspo. Γιατί είναι αρχή της εβδομάδας, γιατί τα mails μετά το ΣΚ πάντα φαντάζουν εφιάλτης, γιατί συμβαίνουν πραγματάκια γύρω μας που μόνο καλή αίσθηση δεν δημιουργούν. Κόντρα στο κακό mood όλων αυτών που ακούμε/διαβάζουμε/ζούμε, το μανικιούρ φαντάζει μία μικρή όαση: Η ώρα που θα κλείσεις το ραντεβού για τα νύχια σου, που θα κάτσεις χαλαρά στην καρέκλα του nail salon ή θα πάρεις τη θέση σου μπροστά στο τραπεζάκι του σαλονιού, απλώνοντας τα σύνεργά σου για να ξεκινήσεις το μανικιούρ σου, που θα αφεθείς στα χέρια του nail expert, που θα αφιερώσεις για να βρεις το «τέλειο» και σύμφωνα πάντα με το mood σου εκείνη τη στιγμή, nail art.

 

Είτε λατρεύεις την μονοχρωμία, είτε σου αρέσει να πειραματίζεσαι με διάφορα σχέδια και χρώματα στα νύχια σου, το μανικιούρ είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμη και σ’ ένα φαινομενικά αδιάφορο look. Κανόνας που έχει επιβεβαιωθεί πολλάκις στις red carpet εμφανίσεις. Σήμερα, λοιπόν, ερχόμαστε να σου δώσουμε το απαραίτητο #nailinspo.

Την προηγούμενη φορά κάναμε focus σε φθινοπωρινά μανικιούρ με ματ εφέ. Το σημερινό #ManiMonday είναι γεμάτο με φανταστικά μανικιούρ που αποθηκεύσαμε τελευταία από αγαπημένους λογαριασμούς στο Instagram και θα αναβαθμίσουν τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου!

Αποθήκευσε τα σχέδια που σου αρέσουν περισσότερο και φυσικά, μην ξεχνάς να ταγκάρεις το Instagram του LadyLike αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά!

7 μανικιούρ για κάθε φθινοπωρινό look

Ιt’s getting cold outside! Και ένα μανικιούρ σε καφέ αποχρώσεις μπορεί να σεταριστεί τέλεια με τον πρωινό καφέ

Το πιο όμορφο φθινοπωρινό γαλλικό μανικιούρ με dots

 

Café au lait : Καφέ, μπεζ και μικρά swirls

Autumnal Flowers: Αν λατρεύεις τα λουλούδια και το floral pattern, μην διστάσεις το φθινόπωρο να τα δοκιμάσεις

Ματ μανικιούρ σε φθινοπωρινές αποχρώσεις 

Grey nails- Grey skies

Wild Animal Nails: Why not?