ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 6 super fresh & cool πράσινα μανικιούρ

Instagram.com/thehangedit

Το πράσινο- εκτός από το χρώμα της ημέρας, (7άστερος έγινε ο Παναθηναϊκός)- είναι το κατ’ εξοχήν χρώμα της ολάνθιστης φύσης που συμβολίζει την ανάπτυξη, την αρμονία, τη φρεσκάδα, την ελπίδα, την ισορροπία. Είναι το χρώμα της αισιοδοξίας, που μεταφέρει μια αίσθηση ηρεμίας είτε μιλάμε για τη διακόσμηση του σπιτιού είτε για το outfit μας. Η τέλεια επιλογή για το μανικιούρ μας αυτή την περίοδο.

 

Παράλληλα, το πράσινο είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο χρώμα: Υπάρχουν τόσες πολλές αποχρώσεις, καθεμία από τις οποίες μεταφέρει τη δική της, διαφορετική ενέργεια. Κάπως έτσι, στο σημερινό #ManiMonday, αποφασίσαμε να κάνουμε focus στο πράσινο και πιο συγκεκριμένα, σε super fresh & cool πράσινα μανικιούρ.

Από το πιο εκκεντρικό lime green και το γήινο olive green (πράσινο της ελιάς), που είναι ο εγγυημένος τρόπος για να υιοθετήσεις την τάση του quiet luxury στο outfit σου, έως το sage green, μια απόχρωση που αποπνέει ηρεμία και απλότητα, αλλά και το minty green, τη δροσερή πράσινη απόχρωση στο χρώμα της μέντας, τσέκαρε τα παρακάτω μανικιούρ που έχουμε αποθηκεύσει από αγαπημένους insta-nail λογαριασμούς και αποθήκευσε τα σχέδια που σου αρέσουν πιο πολύ!

Φυσικά, αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά, μην ξεχάσεις να ταγκάρεις το Instagram του LadyLike, για να μας δείξεις αυτό που σου άρεσε περισσότερο.

6 cool πράσινα μανικιούρ

Green Daisies: Daisy season is on! «Σπάσε» τη μονοχρωμία και δοκίμασε να κάνεις στη θέση του γαλλικού λευκού tip μικρές μαργαρίτες που θα φέρουν την άνοιξη στο #mani σου.

Lime Sherbet Vibes:  Αν σου αρέσουν τα πιο απλά σχέδια στα νύχια σου και είσαι έτοιμη για το καλοκαίρι.

70’s green is back: Αν πάλι σου αρέσουν τα πιο αφηρημένα σχέδια στο μανικιούρ σου, τσέκαρε το παρακάτω nail art- που δείχνει υπέροχο ακόμη και στα πιο κοντά μήκη νυχιών.

Glitter, Daisies and Green French Nails: Αν λατρεύεις το glitter, το γαλλικό μανικιούρ και την άνοιξη, υπάρχει τρόπος να συνδυάσεις και τα 3 στο μανικιούρ σου.

Pink and green moment: Αν θέλεις να αναβαθμίσεις το πράσινο γαλλικό σου, πρόσθεσε λίγο ροζ, όπως θα δεις παρακάτω. Plus: Συνδύασε το συγκεκριμένο σχέδιο μ’ ένα αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια σου.

 

2 Toned French Mani:Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις 2 διαφορετικές αποχρώσεις, που θα κάνουν το τέλειο χρωματικό combo στο γαλλικό μανικιούρ σου.