ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 6 μανικιούρ στην πιο hot απόχρωση του κίτρινου για τη φετινή άνοιξη

Instagram/heluviee/

Τι χρειαζόμαστε την (φετινή) άνοιξη; Χρώμα. Από την άλλη, αν μία γκάμα χρωμάτων είναι συνδεδεμένη όσο καμία άλλη με την άνοιξη (και την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα), αυτά είναι τα pastels. Μεγαλύτερη επιβεβαίωση από τις Spring 2024 συλλογές δεν υπάρχει. Κάπως έτσι το butter yellow, η πιο soft εκδοχή του κλασικού κίτρινου είναι μία από τις αποχρώσεις που ξεχωρίζουν και πρωταγωνιστούν.

 

Ανάμεσα στο εκρού- το κρεμ και το κίτρινο, αυτή η απόχρωση του βουτυρένιου κίτρινου (butter yellow) φέρνει στον νου μέρες λουσμένες στο φως και την αισιοδοξία, και είναι γεγονός πως μπορεί να ενσωματωθεί καλύτερα στα looks συγκριτικά με τα υπόλοιπα pastels, προσφέροντας την πολυπόθητη ανανέωση. Κάπως έτσι, το σημερινό #ManiMonday, δεν θα μπορούσε να μην είναι αφιερωμένο στην πιο hot απόχρωση του κίτρινου για τη φετινή άνοιξη, το butter yellow.

Αν λοιπόν, αναζητάς έμπνευση για το επόμενο ανοιξιάτικο μανικιούρ, το butter yellow είναι μία καλή επιλογή. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά υπέροχα μανικιούρ σ’ αυτό το χρώμα από αγαπημένους λογαριασμούς στο Instagram, προκειμένου να σου δώσουν το #nailinspo που ζητάς- πόσο μάλλον αν έχεις αυτές τις μέρες ραντεβού για τα νύχια σου.

Φυσικά, αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά, μην ξεχάσεις να ταγκάρεις το Instagram του LadyLike, για να μας δείξεις αυτό που σου άρεσε περισσότερο.

6 ανοιξιάτικα μανικιούρ στην πιο hot απόχρωση του κίτρινου

Butter Yellow Chrome Nails: Αν λατρεύεις τη μονοχρωμία, δοκίμασε να αναβαθμίσεις το #mani σου μ’ ένα chrome εφέ, περνώντας από πάνω μία ανακλαστική σκόνη.

Chrome French Mani: Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στο γαλλικό μανικιούρ τα τελευταία χρόνια.

Reverse French Mani: Γιατί να μην δοκιμάσεις το ανάποδο γαλλικό σ’ αυτή την υπέροχη butter yellow απόχρωση και να ξεφύγεις από την κλασική εκδοχή του;

 

Floral Power Nails: Αν σου αρέσουν οι floral λεπτομέρειες από το outfit έως το μανικιούρ σου, πώς σου φαίνεται το παρακάτω σχέδιο;

Yellow and Pink Swirl Nails: Αν πάλι, ψάχνεις ένα παιχνιδιάρικο και funky σχέδιο, τσέκαρε το παρακάτω #mani.