ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 6 μανικιούρ στα χρώματα του ουράνιου τόξου για να γιορτάσεις το #PrideMonth

Instagram/disseynails/

Ο Ιούνιος έχει καθιερωθεί ως μήνας του Pride και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος- σε περίπτωση που τον χρειαζόσουν δηλαδή- για να προσθέσεις extra χρώμα στην καθημερινότητά σου και φυσικά στο μανικιούρ σου. Τα χρώματα του ουράνιου τόξου πρωταγωνιστούν, όπως και η αγάπη, η ανάγκη για ισότητα και αποδοχή και φυσικά, σεβασμό. Μία εξαιρετική αφορμή να δείξεις την υποστήριξή σου στη κοινότητα LGBTQ+,  γιορτάζοντας τον πιο αυθεντικό εαυτό σου.

 

 

Αν λοιπόν, είσαι σ’ αυτό το mood, πολυχρωμίας ή/και αντίστοιχης διάθεσης, το σημερινό #ManiMonday, οφείλω να σε ενημερώσω πως είναι γεμάτο με rainbow μανικιούρ. Τσέκαρε τα παρακάτω μανικιούρ στα χρώματα του #pride που έχουμε αποθηκεύσει από αγαπημένους insta-nail λογαριασμούς και αποθήκευσε τα σχέδια που σου αρέσουν πιο πολύ!

Φυσικά, αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά, μην ξεχάσεις να ταγκάρεις το Instagram του LadyLike, για να μας δείξεις αυτό που σου άρεσε περισσότερο.

6 μανικιούρ στα χρώματα του ουράνιου τόξου για να γιορτάσεις το #PrideMonth

Rainbow Swirls: Τι θα έλεγες για μερικά swirls στα χρώματα του Pride στα νύχια σου;

Heart Pride Nails: Θα συνδύαζες μινιμαλισμό και χρώμα στο ίδιο μανικιούρ;

 

Πλάγιο Γαλλικό: Πώς θα σου φαινόταν αν αντί για το κλασικό λευκό tip, δοκίμαζες περισσότερες αποχρώσεις στο γαλλικό μανικιούρ;

Glitter Power : Λίγο glitter αρκεί να κάνει τη διαφορά σε κάθε #mani

Rainbow explosion: Το πιο ιδιαίτερο γαλλικό μανικιούρ που μπορείς να κάνεις με τα χρώματα του Pride στα νύχια σου

Rainbow Nail Art: Αν δηλώνεις λάτρης του nail art και θέλεις ένα μανικιούρ που πραγματικά να ξεχωρίζει