ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 6 μανικιούρ που ταιριάζουν τέλεια και σε πολύ κοντά νύχια

Instagram/nailsfromnars/

Είναι Δευτέρα, ο Μάιος τελειώνει και το σημερινό #ManiMonday είναι αφιερωμένο στα κορίτσια με κοντά νύχια. Γιατί και τα (πολύ) κοντά νύχια έχουν ψυχή και πάνω τους μπορούν να γίνουν τέλεια μανικιούρ.

 

Ανεξάρτητα από τους λόγους που έχεις κοντά νύχια (τα τρως, αφαίρεσες μόνη σου και με όχι και το σωστό τρόπο το gel, έτσι ήταν πάντα, από επιλογή κλπ- δεν είμαι εδώ για να σε κρίνω, άλλωστε), αυτό που δεν πρέπει να αισθανθείς σε καμία περίπτωση, είναι ντροπή ή περιορισμός. Γιατί, αν με ρωτάς, ξέρω κορίτσια με κοντά νύχια που ντρέπονται να πάνε να τα φτιάξουν ή που απογοητεύονται γιατί «τι σχέδιο θα φανεί σε τόσο κοντά νύχια #τσαμπαθατοκανω».

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι σε κάθε περίπτωση είναι πως δεν υπάρχει κανένα «πρέπει» στο μανικιούρ (και στην ομορφιά γενικότερα). Εμείς ορίζουμε τους κανόνες κι αν θέλεις να κάνεις κάτι και αισθάνεσαι όμορφα μ’ αυτό, απλά κάν’ το, χωρίς δεύτερη σκέψη. Εγώ, απλά οφείλω να σου πω πως τα κοντά νύχια σε συνδυασμό με το nail art δημιουργούν μοναδικά, πραγματικά μανικιούρ, όπως αυτά που θα δεις παρακάτω!

6 μανικιούρ που ταιριάζουν τέλεια και σε πολύ κοντά νύχια

Shades of lilac: Για εσένα που λατρεύεις τις pastel αποχρώσεις

Αν σου αρέσουν τα minimal σχέδια στα νύχια σου, αυτό είναι ένα σχέδιο που πραγματικά δεν γίνεται να μη ερωτευτείς

Flower Power: Τα πράγματα απλά. Επίλεξε μία διάφανη βάση για τα νύχια σου και δημιούργησε πάνω της μία/ πολλές μικρές μαργαρίτες.

”Flow with the waves” Mani γιατί το καλοκαίρι δεν αργεί.

Αν θέλεις να δώσεις glam vibes στο γαλλικό μανικιούρ σου, κάνε ένα συνδυασμό glitter και bold αποχρώσεων.

Dotty Nails: Πώς θα σου φαινόταν να «γεμίσεις» τα νύχια σου με πολύχρωμες κουκίδες;