ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 6 ιδέες για το μανικιούρ του Πάσχα

Instagram/peachinails/

Την έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ σου μπορείς να την αντλήσεις από παντού: Από τη φύση τη δεδομένη στιγμή, τις τάσεις από τα runways, τις γιορτές που πλησιάζουν, τη φίλη σου ή τους αγαπημένους σου λογαριασμούς στα social media.

Και ομολογουμένως, οι γιορτές, όπως το Πάσχα ή τα Χριστούγεννα, μας δίνουν την τέλεια ευκαιρία να δημιουργήσουμε γιορτινά και μοναδικά, χαριτωμένα σχέδια στα νύχια μας. Στο σημερινό #ManiMonday αποφασίσαμε λοιπόν, να κάνουμε focus σε μερικές ωραίες ιδέες σε περίπτωση που αναζητάς έμπνευση για το πασχαλινό μανικιούρ σου.

Με τα κλασικά, πασχαλινά σχέδια, όπως τα κουνελάκια και τα χρωματιστά αυγά να έχουν την τιμητική τους στο nail art και τα pastels να κυριαρχούν στη χρωματική παλέτα, το μανικιούρ αυτή την περίοδο έρχεται να εναρμονιστεί με τη διάθεσή μας.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τσεκάρεις τα παρακάτω μανικιούρ που έχουμε αποθηκεύσει στο κινητό μας από αγαπημένους insta-nail λογαριασμούς αποθηκεύοντας τα σχέδια που σου αρέσουν πιο πολύ!

Φυσικά, αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά, μην ξεχάσεις να ταγκάρεις το Instagram του LadyLike, για να μας δείξεις αυτό που σου άρεσε περισσότερο.

6 πασχαλινά μανικιούρ

Abstract Pastels: Άνοιξη + Pastels= L.F.E

Multicolored Easter French: Αυτό το μανικιούρ συνδυάζει την τάση του πολύχρωμου γαλλικού και των #eastereggnailart  που μιμείται στην ουσία το εφέ που έχουν τα μικρά πασχαλινά αυγά, στα νύχια μας.

Matte Easter Eggs: Αν πάλι, σου αρέσουν οι nude αποχρώσεις, δοκίμασε ένα σχέδιο όπως το παρακάτω, που στην ουσία έχει το nude ως βάση!

Bunny French Tips: Το πιο «πασχαλινό» γαλλικό μανικιούρ για να ξεφύγεις από το κλασικό tip!

 

Bunny Details: Αν αναζητάς ένα πιο διακριτικό πασχαλινό σχέδιο, τι θα έλεγες να προσθέσεις μερικά κουνελάκια στο μανικιούρ σου;

Floral Bloom: Γιατί, florals, Άνοιξη και Πάσχα πάνε παρέα!