ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 6 γαλλικά μανικιούρ σε δύο αποχρώσεις

Το γαλλικό μανικιούρ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένα από τα πιο κλασικά nail trends που μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση και αποτελεί τη safe επιλογή όταν δεν ξέρεις ποιο μανικιούρ να επιλέξεις. Βασική προϋπόθεση, να σου αρέσει.

 

 

 

Κι όπως καταλαβαίνεις, όταν ένα trend είναι τόσο διαχρονικό, όπως το γαλλικό μανικιούρ, η «εξέλιξή» του στο πέρασμα του χρόνου είναι κάπως δεδομένη. Μία από τις πιο αγαπημένες μας εκδοχές του, είναι ξεκάθαρα το two-toned french mani.Ένα μανικιούρ που στην ουσία βάζει όχι ένα, αλλά δύο χρώματα να πρωταγωνιστούν στις άκρες των νυχιών.

Το #ManiMonday αυτής της εβδομάδας λοιπόν, είναι γεμάτο με γαλλικά μανικιούρ σε δύο αποχρώσεις. Να ‘ναι καλά η φαντασία των nail artists, αλλά και η ανάγκη μας να ξεφύγουμε από τα κλασικά, βάζοντας περισσότερο χρώμα.

Τα πράγματα απλά: Το μόνο που έχεις να κάνεις αρχικά, είναι να επιλέξεις το χρωματικό combo aka τις δύο διαφορετικές αποχρώσεις που θέλεις να έχεις στα νύχια σου. Μπορεί για παράδειγμα να κάνεις ένα τέλειο combo με pastel αποχρώσεις ή ακόμη και με πιο έντονες, όπως neon ή ακόμη και δύο εντελώς αντίθετες μεταξύ τους. Έπειτα, χρειάζεται να επιλέξεις εσύ τον τρόπο με τον οποίο θα απλώσεις τα χρώματα στα νύχια σου. Μ’ ένα λεπτό πινελάκι άπλωσε τα δύο χρώματα είτε στην ίδια γραμμή (ένα tip), είτε σε δύο διαφορετικές. Σε κάθε περίπτωση, οι συνδυασμοί είναι πραγματικά άπειροι.

Τσέκαρε τα παρακάτω μανικιούρ που έχουμε αποθηκεύσει από αγαπημένους λογαριασμούς στο Instagram, πόσο μάλλον αν έχεις αυτές τις μέρες ραντεβού για τα νύχια σου. Φυσικά, αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά, μην ξεχάσεις να ταγκάρεις το Instagram του LadyLike, για να μας δείξεις αυτό που σου άρεσε περισσότερο.

6 γαλλικά μανικιούρ σε δύο αποχρώσεις 

Ποιος είπε πως δεν χωρούν δύο χρώματα σε μία γραμμή; 

Ombré pastel rainbow tips: Αυτό που χρειάζεται να κάνεις εδώ, είναι να δημιουργήσεις το ombré εφέ στις άκρες των νυχιών σου!

Pastel Double French Nails: Αν λατρεύεις τις παστέλ αποχρώσεις, δημιούργησε το τέλειο combo!

Neons Power: Τι θα έλεγες για colorblocking σε neon αποχρώσεις στα νύχια σου;

Colorful Double Frenchies: Για εσένα που λατρεύεις τον μινιμαλισμό

Glitter touch: Αν πάλι λατρεύεις το glitter, τσέκαρε το παρακάτω mani