ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 5 μονόχρωμα μανικιούρ σε σκούρες αποχρώσεις

Instagram/saruhnails

Ανεξάρτητα από το αν επιλέγεις σταθερά σκούρες αποχρώσεις στο μανικιούρ σου, ένα #darkmani είναι αυτό που δεν θα σ’ απογοητεύσει ποτέ ιδιαίτερα αυτή την περίοδο.

Είτε προτιμάς το all time classic μαύρο, είτε το σκούρο κόκκινο, καφέ ή πράσινο, το μανικιούρ σε σκούρες αποχρώσεις μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα, σε κάθε περίσταση και με κάθε outfit.

Συνεχίζοντας στο ίδιο mood μονοχρωμίας λοιπόν, με το #ManiMonday της περασμένης εβδομάδας, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να κάνουμε focus σε μονόχρωμα μανικιούρ σε σκούρες αποχρώσεις αποχρώσεις, ιδανικά για αυτή την περίοδο, που η θερμοκρασία έχει πέσει και το σκηνικό είναι πιο χειμωνιάτικο.

Παρακάτω λοιπόν, μοιραζόμαστε μερικά υπέροχα μονόχρωμα μανικιούρ που αποθηκεύσαμε τελευταία από τους αγαπημένους insta-nail λογαριασμούς. Βρες αυτό που σου αρέσει περισσότερο- ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο και στιλ- και φυσικά, μην διστάσεις να μοιραστείς στο Insta σου το νέο σου #mani, ταγκάροντας το LadyLike.

5 μονόχρωμα μανικιούρ για εσένα που λατρεύεις τις σκούρες αποχρώσεις στα νύχια σου:

Glossy Black Nails: Μιλώντας για σκούρες αποχρώσεις στο μανικιούρ, το μαύρο δεν γίνεται να απουσιάζει από τη λίστα μας.

Brown Shimmer Nails: Το καφέ χρώμα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του φετινού φθινοπώρου/χειμώνα και μία από τις σταθερές αξίες κάθε look

Favorite Burgundy: Η πιο σκούρα, κόκκινη εναλλακτική του κλασικού, κόκκινου μανικιούρ που ταιριάζει με κάθε look

Midnight Blue: Η πιο τέλεια σκούρα απόχρωση του μπλε υπάρχει και μην διστάσεις να την τολμήσεις στα νύχια σου αυτή την περίοδο

Green Love: Το χρώμα της φύσης, της αρμονίας και του χριστουγεννιάτικου δέντρου (για να μπαίνουμε από τώρα στο mood).