ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 5 μανικιούρ με funky σχέδια

Instagram/disseynails/

Στο προηγούμενο #ManiMonday σε καλούσαμε τον Ιούνιο, τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού να τολμήσεις τα πιο έντονα χρώματα και φυσικά, το nail art στο μανικιούρ σου. Υπάρχει καλύτερη στιγμή να δοκιμάσεις  πιο funky σχέδια στα νύχια σου; (ρητορικό το ερώτημα)

 

 

Αν είσαι σε αυτό το #mood- ναι, ξέρω υπάρχει αρκετός κόσμος εκεί έξω που θέλει την ησυχία και τη μονοχρωμία του παντού, και στα νύχια του- και ψάχνεις για κάτι πιο παιχνιδιάρικο και fun στο μανικιούρ σου, βρίσκεσαι στο σωστό θέμα.

Για την ακρίβεια, στο λογαριασμό της nail artist Dayanna Sapiens, βρήκαμε άφθονο, cool nail art και μοιραζόμαστε μερικές μας αγαπημένες επιλογές.

Το mix & match όπως και οι δροσερές αποχρώσεις είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και  στην ουσία το μόνο που έχεις να κάνεις είναι διάφορους συνδυασμούς με τα πιο αγαπημένα σου.

Τσέκαρε τα παρακάτω μανικιούρ και αποθήκευσε τα σχέδια που σου αρέσουν πιο πολύ! Φυσικά, αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά, μην ξεχάσεις να ταγκάρεις το Instagram του LadyLike, για να μας δείξεις αυτό που σου άρεσε περισσότερο.

5 μανικιούρ με το πιο funky nail art

Funky Vibes:Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη. Αποφάσισε τα αγαπημένα σου σχέδια και κάνε τους πιο τέλειους συνδυασμούς στο nail art σου.

70s Aesthetic: Τόσο το checkerboard print (σκακιέρα) όσο και το smiley face nail art φέρνουν μία αίσθηση νοσταλγίας.

Mismatched Mani: Μερικές φορές, χρειάζεσαι μία μικρή υπενθύμιση για να κρατάς ζωντανό το παιδί που κρύβεται μέσα σου.

Multi Colored : Αν το πορτοκαλί, το ροζ και το μωβ είναι τα αγαπημένα σου χρώματα, τότε, αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή για να κάνεις το τέλειο mix!

Mix & Match: Μην ξεχνάς πως όσο πιο έντονα είναι τα στοιχεία και τα χρώματα, τόσο πιο έντονο και fun θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.