ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 5 γαλλικά μανικιούρ που είναι τέλεια για τον Δεκέμβριο

Instagram/melanated.mani/

Η πρώτη Δευτέρα του πιο γιορτινού μήνα του χρόνου, του Δεκεμβρίου, είναι γεγονός. Και, όπως καταλαβαίνεις, το σημερινό #ManiMonday δεν θα μπορούσε να μην έχει λίγο πιο festive χαρακτήρα, με μανικιούρ που δεν θα σ’ απογοητεύσουν αυτή την περίοδο.

Αυτή τη φορά βέβαια, αποφασίσαμε να κάνουμε focus σε γαλλικά μανικιούρ που ξεφεύγουν από το κλασικό λευκό και δημιουργούν ένα fresh twist ιδανικό γι αυτή την εποχή του χρόνου.

Από glitter έως chrome λεπτομέρειες, αυτά τα γαλλικά μανικιούρ σίγουρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε σχέση με κάθε τι απλό, αναβαθμίζοντας παράλληλα κάθε look. Να είσαι σίγουρη βέβαια, πως θα ακολουθήσει άφθονο xmas nail inspo, το επόμενο διάστημα.

Για αρχή λοιπόν, μοιραζόμαστε μερικά υπέροχα γαλλικά μανικιούρ που αποθηκεύσαμε τελευταία από τους αγαπημένους insta-nail λογαριασμούς. Βρες αυτό που σου αρέσει περισσότερο- ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο και στιλ- και φυσικά, μην διστάσεις να μοιραστείς στο Insta σου το νέο σου #mani, ταγκάροντας το LadyLike.

5 γαλλικά μανικιούρ για τον Δεκέμβριο:

Navy Chrome French Nails: Αν θέλεις να αναβαθμίσεις το απλό, μπλε μανικιούρ σου, δοκίμασε ένα με chrome φινίρισμα

Snowflake Red French Tips: Μπορεί η θερμοκρασία ακόμη να είναι υψηλή, αλλά ένα κόκκινο γαλλικό μανικιούρ καλυμμένο με νιφάδες χιονιού είναι αυτό που σίγουρα μπορεί να μας βάλει σε xmas mood

Gold French Mani: Υπάρχει πιο glam & festive μανικιούρ από το χρυσό;

Pinky Starry Night: Αν μία μόνο μια λέξη μπορεί να περιγράψει αυτό το μανικιούρ, αυτή θα ήταν η λέξη ονειρικό. Διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ, χρυσά αστέρια και στρας δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Mixed Metals: Αν ένα trend λατρεύουμε στα κοσμήματά μας, αυτό είναι το μιξάρισμα χρυσών και ασημένιων κοσμημάτων. Γιατί να μην κάνουμε το ίδιο και στο μανικιούρ μας;