ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 5 ανοιξιάτικα μανικιούρ από το Instagram που αποθηκεύσαμε τελευταία

Instagram/overglowedit/

Το #ManiMonday, της περασμένης εβδομάδας ήταν αφιερωμένο στην πιο hot απόχρωση του κίτρινου για τη φετινή άνοιξη, το butter yellow. Αυτή τη φορά, συνεχίζουμε σε ανοιξιάτικο mood και σου παρουσιάζουμε τα μανικιούρ που αποθηκεύσαμε τελευταία στο κινητό μας.

 

Αν λοιπόν, αναζητάς έμπνευση για το επόμενο ανοιξιάτικο μανικιούρ ή έχεις ραντεβού αυτή την εβδομάδα,  τσέκαρε παρακάτω τα μανικιούρ από αγαπημένους λογαριασμούς στο Instagram.

Φυσικά, αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά, μην ξεχάσεις να ταγκάρεις το Instagram του LadyLike, για να μας δείξεις αυτό που σου άρεσε περισσότερο.

5 ανοιξιάτικα μανικιούρ που αποθηκεύσαμε τελευταία στο κινητό μας

Soft Lilac Mani: Μία απόχρωση που κολακεύει όλους τους τόνους της επιδερμίδας και μπορεί να συνδυαστεί με κάθε εμφάνιση αποπνέοντας ένα μοντέρνο, ανοιξιάτικο αέρα.

Butter Yellow Chrome Nails: Αν λατρεύεις τη μονοχρωμία, δοκίμασε να αναβαθμίσεις το απλό butter yellow #mani σου (ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν), μ’ ένα chrome εφέ.

Baby Blue French Mani: Όσο οδεύουμε προς το καλοκαίρι, το απαλό γαλάζιο είναι το χρώμα που θα συναντούμε περισσότερο τόσο στο μανικιούρ, όσο και στο πεντικιούρ

Animal Print Nails: Τo bold λεοπάρ μοτίβο συγκαταλέγεται μέσα στις πιο hot τάσεις της σεζόν. Ποιος είπε πως δεν μπορείς να το υιοθετήσεις και στο μανικιούρ σου;