ΝΥΧΙΑ

Μανικιούρ: Αυτή είναι επόμενη τάση που πρέπει να δοκιμάσεις, αν λατρεύεις τις pastel αποχρώσεις

Instagram/iramshelton

Τα pastels και τα florals είναι από τα must styles της φετινής- αλλά και κάθε- άνοιξης. Κι όπως λέει και η Κέλλυ, η δική μας fashion editor, είναι από τα “trends” (αν μπορεί να τα πει κανείς trends), τα οποία κάθε τέτοια σεζόν επιλέγουμε για τις εμφανίσεις μας: Από το outfit και τα αξεσουάρ μας (πχ ένα μαντήλι), μέχρι και το μανικιούρ μας.

Πιο ανοιχτόχρωμες, απαλές και διακριτικές- σε σχέση με τις neon- αποχρώσεις, τα pastels αποτελούν σταθερές επιλογές για το ανοιξιατικό μανικιούρ μας, προσφέροντας ένα «καθαρό» και μοντέρνο αποτέλεσμα στα νύχια μας, πόσο μάλλον όταν συνδυάζονται με το nail art. Plus: Μπορούν να εναρμονιστούν με ευκολία σε κάθε μας στιλιστική επιλογή.

Στην ουσία αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να διαλέξεις από 3, 4 – έως και 10- αγαπημένες σου pastel αποχρώσεις και με αυτές να βάψεις κάθε νύχι σου ξεχωριστά. Αυτές οι αποχρώσεις μπορούν είτε να είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους (πχ πορτοκαλί, ροζ, φυστικί, λιλά), είτε διαβαθμίσεις της ίδια απόχρωσης -πχ αν επιλέξεις το ροζ, να επιλέξεις 2-3 διαφορετικά απαλά ροζ-. Με αυτή τη λογική μπορείς να επιλέξεις είτε ένα μονοχρωματικό είτε ένα πολύχρωμο nail art.

Φυσικά, το nail art και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μην διστάσεις να επιλέξεις κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο. Ένα διαφορετικό- πιο ιδιαίτερο- σχέδιο, που- να είσαι σίγουρη, θα κάνει τη διαφορά στο συνολικό look σου. Κι αν έχεις ακόμη τις αμφιβολίες σου, δες τα παρακάτω pastel gradient μανικιούρ και πάρε έμπνευση!