ΠΡΟΣΩΠΟ

Μακιγιάζ με eyeliner, η απόλυτη τάση

Στον αντίποδα των μινιμαλιστικών και φουτουριστικών εμφανίσεων, το γραμμικής αισθητικής eyeliner κερδίζει ολοένα έδαφος.

Οι Anna Sui, Rochas, Mugler και Anthony Vaccarello είναι μερικοί μόνο από τους κορυφαίους σχεδιαστές που υπέκυψαν στη δραματική γοητεία του stetement eyeliner προσφέροντάς του απλόχερα τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις επιδείξεις μόδας τους. Μην τρομάζεις!

 

Δεν χρειάζεται να είσαι expert στο χειρισμό του eyeliner προκειμένου να υιοθετήσεις το εν λόγω trend. Οι φετινές τάσεις προστάζουν φαρδιές γραμμές που παραπέμπουν στη δεκαετία των 70s, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και αν υπάρξουν λάθη στις κινήσεις σου θα είναι ιδιαίτερα δυσδιάκριτες – βλέπε Dior, Versace, Celine.

 

Το πιο σημαντικό είναι να ανακαλύψεις τη γραμμή που ταιριάζει τόσο στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, όσο και στο σχήμα των ματιών σου.

Ακολούθησε τη νοητή ευθεία που ενώνει την εξωτερική γωνία του ματιού σου με την άκρη του φρυδιού σου και τόλμησε το: freestyle ή γεωμετρικά σχήματα, ευθείες γραμμές, μισά αστέρια και ότι άλλο έχεις όρεξη αρκεί να είναι oversized!

Οι προτάσεις μας

Eyeliner Master Ink Matte, Maybelline New York

 

Artliner, Lancôme

 

Little Black Liner, Estee Lauder