ΠΡΟΣΩΠΟ

Μακιγιάζ από το μέλλον

Μακιγιάζ από το μέλλον

Ήταν ένα ωραίο πρωινό Παρασκευής με τον ήλιο να έχει βγει και εγώ να ψάχνω αφορμή να πάω λίγο αργότερα στο γραφείο. "Ωραία ντυμένη ήμουν, ωραία μαλλιά είχα, γιατί να μην έχω και το μακιγιάζ που μου αξίζει;", σκέφτηκα. Έτσι, λοιπόν κατηφόρισα την Ερμού και για πότε βρέθηκα στο stand του Yves Saint Laurent ούτε που το κατάλαβα.

Εκεί, είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση, διότι δεν θα έκανα ένα απλό ρεκτιφιέ στο πρόσωπό μου, αλλά κάτι το οποίο θα το θυμόμουν για ολόκληρη τη ζωή και θα μπορούσα να το κάνω και μόνη μου όσες φορές ήθελα.

Για να μην μου μπερδεύεσαι όμως, ας τα πάρουμε όλα με τη σειρά. Φθάνω στο Hondos Center, κάθομαι απέναντι από τον μάγο make-up artist Γιώργο Ακριβό και εκείνος φορώντας τα Google Glass του, αρχίζει τη δουλειά. Λίγο touche eclat (το αγαπημένο και αξεπέραστο face highlighter) εδώ, λίγο όλα τα χρώματα του καλοκαιριού από την καλοκαιρινή παλέτα σκιών Mauresques στα μάτια μου και ένα touch mascara και έγινα μια κούκλα, μια μπάμπολα.

Έβγαλα και φωτό για να το θυμάμαι.

Και τώρα αρχίζει το καλό. Όλη αυτή την εμπειρία (από το πώς μου άπλωσε και πού το highlighter μέχρι τον τρόπο που έκανε το μάτι μου να φαίνεται ξεκούραστο και μεγάλο και σαγηνευτικό – ου λα λα) την έχω σε βιντεάκι να τη βλέπω. Τι νόμζες; Τσάμπα τα φόραγε ο Γιώργος τα Google Glass;

 

Αμ δε. Έχω όλα του βήματα ένα προς ένα καταγεγραμμένα. Τώρα το καλύτερο μακιγιάζ το έχω στο τσεπάκι μου.