ΝΥΧΙΑ

Love Heart Nails: 10 μανικιούρ με μικρές καρδιές για να δείξεις την αγάπη σου

Instagram/aimeestokesbeauty/

Αν ο Φεβρουάριος ήταν χρώμα, θα ήταν σίγουρα το κόκκινο. Ο Άγιος Βαλεντίνος, τα λουλούδια που βλέπεις παντού, οι στολισμένες βιτρίνες, τα αρκουδάκια, οι καρδιές, οι σοκολάτες, είναι μερικά πράγματα που συνηγορούν σ’ αυτό και σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα. Όχι, δεν χρειάζεται αναγκαστικά να γιορτάζεις αυτή τη μέρα, για αντλήσεις έμπνευση και να δημιουργήσεις υπέροχα μανικιούρ.

Οι καρδιές πρωταγωνιστούν παντού, στους δρόμους, τα καταστήματα, το feed μας στο Instagram και φυσικά, στο μανικιούρ μας. Μικρές και μεγάλες, σ’ όλα τα χρώματα, συνδυασμένες με άλλα nail art, όπως το γαλλικό μανικιούρ ή τα negative space nails, «στολίζουν» τα νύχια εκπέμποντας extra vibes αγάπης. Κι αν κρίνουμε από το πόσο συχνά τελευταία τις βλέπουμε στα νύχια αγαπημένων It girls στα social media, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως είναι ένα από τα πιο hot nail trends.

Αν λοιπόν, βρίσκεσαι σ’ αυτό ακριβώς το mood και το ραντεβού για νύχια σου πλησιάζει, στο Instagram βρήκαμε μερικά υπέροχα #heartmanis που με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δημιουργούν το τέλειο match.  Οι επιλογές πολλές, το γούστο και η απόφαση δική σου! Αποθήκευσε το/τα σχέδια που σου άρεσαν περισσότερο.

10 μανικιούρ με μικρές καρδιές

Minimal Love Nails

Στη θέση της κλασικής λευκής γραμμής του γαλλικού, τι θα έλεγες να βάλεις μικρές καρδιές;

Καρδιές σε pastel αποχρώσεις

Κλασικό γαλλικό μανικιούρ + καρδούλες= L.F.E

Διαφορετικά, δοκίμασε το ροζ γαλλικό mani (με καρδιά)

 

Αν σου αρέσουν οι σκούρες αποχρώσεις στα νύχια σου…

Δύο καρδιές είναι σίγουρα καλύτερες από μία

Blue hearts

Swirls And Hearts

Κλασικό, λευκό γαλλικό και πλάγιο γαλλικό με καρδιές