ΑΡΩΜΑ

Lost In Wonder: Αυτά τα δύο νέα αρώματα της Jo Malone θα γίνουν η εμμονή σου

Ποτέ δεν είναι αργά για να προσθέσεις στην αρωματική συλλογή σου μία καινούργια αρωματική εσάνς, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τα δύο νέα αρώματα της αρωματικής συλλογής “Lost In Wonder”  της Jo Malone London που είναι εμπνευσμένη από μυθικούς κρεμαστούς κήπους.

 

 

 

Ο οίκος Jo Malone London εντάσσει δύο νέα αρώματα στη συλλογή του και μας ταξιδεύει για ακόμα μια φορά σε ένα παραμυθένιο σκηνικό: το Fig & Lotus Flower και το Cypress & Grapevine είναι οι δύο νέες μαγικές δημιουργίες που μαζί αιχμαλωτίζουν την αυτούσια αρωματική ουσία μιας επιβλητικής σκηνής:

Φαντάσου μια χαμένη στιγμή στο χρόνο να εμφανίζεται στο παρόν. Περιηγήσου σε ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, φιλοτεχνημένο με αγάπη από έναν ηρωικό βασιλιά δώρο για τη μελαγχολική του βασίλισσα, κάτω από τον καυτό ήλιο. Δημιουργημένο με αφοσίωση, στολισμένο με δροσερά λουλούδια, ώριμα φρούτα και κλήματα ανάμεσα σε μεγαλοπρεπή δέντρα. Ένα μοναδικό θαύμα.

Τα δύο νέα αρώματα της αρωματικής συλλογής “Lost In Wonder”  της Jo Malone

Fig & Lotus Flower: ένα ελαφρύ, πολυτελές και κομψό λουλουδένιο άρωμα. Τα νούφαρα χαϊδεύουν τη γυαλιστερή επιφάνεια της λίμνης, ενώ τα βελούδινα πέταλά τους γλιστρούν στα σκιερά μονοπάτια της. Πλούσια και ζουμερά σύκα διακρίνονται ανάμεσα στις φυλλωσιές των καρποφόρων δέντρων.

Cypress & Grapevine: μια αρωματική και αειθαλής αίσθηση. Το πλούσιο φύλλωμα δίνει ζωή στους αχανείς κήπους και τις αριστοκρατικές καμάρες που σχηματίζει η φύση. Το δροσερό άρωμα από τα επιβλητικά κυπαρίσσια, σε συνδυασμό με τις ξυλώδεις νότες των κεχριμπαρένιων κλημάτων, προσφέρει ένα συναρπαστικό και έντονο αποτέλεσμα.

Καθένα από αυτά τα ξεχωριστά Colognes προσδίδει κάτι μοναδικό όταν συνδυάζεται με ένα άλλο άρωμα από την εκλεπτυσμένη παλέτα του οίκου. Η Jo Malone London συνιστά τους συνδυασμούς:
Το Cypress & Grapevine μαζί με το Wood Sage & Sea Salt για έναν ζωντανό και ξυλώδη συνδυασμό. Το Fig & Lotus Flower με το Cypress & Grapevine για ένα μοντέρνο και αναζωογονητικό ταίριασμα.
Το Fig & Lotus Flower με το Wood Sage & Sea Salt για μια δροσερή και πλούσια λουλουδένια συνύπαρξη.