VIVIANE' S BEAUTY TALKS

Let it Glow: Αν ψάχνεις μία express θεραπεία για ακόμη πιο λαμπερά μαλλιά αυτά τα Χριστούγεννα, μόλις τη βρήκες

Δεν έχω καταλήξει ακόμη- τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση- αν είναι τα λαμπιόνια, η μυρωδιά από τα μελομακάρονα, το ζεστό κρασί, οι συναντήσεις με φίλους ή απλά η ίδια η φύση των ημερών που σε γεμίζουν με ενέργεια και σε κάνουν να θέλεις να λάμπεις -από την κορυφή έως τα νύχια- τις γιορτές. Εξάλλου, Xριστούγεννα χωρίς λάμψη, γίνονται; (ρητορικό το ερώτημα)

Μετρώντας λοιπόν αντίστροφα για τις γιορτές και μιλώντας για λάμψη και λαμπερά μαλλιά, δεν θα μπορούσα να μην μοιραστώ μέσα από αυτή εδώ τη στήλη, την τελευταία θεραπεία που δοκίμασα στο κομμωτήριο- σημείωσε το όνομα: Molecular Hair Refill από τη System Professional.

Άλλωστε, μην ξεχνάς πως τα λαμπερά, υγιή μαλλιά είναι αναπόσπαστο στοιχείο της αυτοπεποίθησης κάθε ανθρώπου, πόσο μάλλον αυτές τις μέρες που οι εμφανίσεις μας το «επιτάσσουν». Να το θέσω διαφορετικά, μιλώντας για τον εαυτό μου: Έχω συνειδητοποιήσει πως τις μέρες που τα μαλλιά μου είναι περιποιημένα και όμορφα, αισθάνομαι πολύ καλύτερα, από τις bad hair days. Κάπως έτσι, δεν γινόταν να μην αποδεχτώ την festive προ(σ)κληση της System Professional για να δοκιμάσω την πιο #letitglow θεραπεία για τα μαλλιά μου. Γιατί ποιος δεν θέλει ΑΚΟΜΗ πιο λαμπερά μαλλιά;

Στην ουσία, όπως μου εξήγησε η hair expert της System Professional, η Molecular Hair Refill (έτσι τη ζητάς στα κομμωτήρια) είναι μία θεραπεία ριζικής ανανέωσης που περιλαμβάνει το εμβληματικό προϊόν Liquid Hair, μία προηγμένη σύνθεση μοριακής αναδόμησης που επανορθώνει σε βάθος τα εύθραυστα και ευαίσθητα μαλλιά και τους χαρίζει βελτιωμένη υφή και αντοχή χωρίς να βαραίνουν. Αυτή η θεραπεία ενισχύει άμεσα το εσωτερικό της τρίχας με αποτελέσματα που διαρκούν για έως και 5 λουσίματα. Plus: Γίνεται μέσα σε 20 λεπτά και ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών, πόσο μάλλον αν ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου καθημερινά με εργαλεία hairstyling ή τα αισθάνεσαι θαμπά και άτονα. Κι αν όλα τα παραπάνω σου ακούγονται πολύ θεωρητικά, παρακάτω σου περιγράφω όλα τα βήματα όπως τα δοκίμασα στα μαλλιά μου:

Βήμα #1: Σαμπουάν και Conditioner

Η σωστή αρχή γίνεται στο λούσιμο ή καλύτερα η εμπειρία της Molecular Hair Refill θεραπείας μόλις ξεκινά. Αρχικά, με τη βοήθεια του System Pro hair expert έγινε η «διάγνωση» και η επιλογή μίας εξατομικευμένη θεραπεία System Professional (σαμπουάν και conditioner), σύμφωνα με τις ανάγκες των δικών μου μαλλιών. Εμείς επιλέξαμε ένα σαμπουάν που προσφέρει απαλό καθαρισμό και ενυδάτωση στα μαλλιά από τη σειρά Hydrate. Η ένταση όλης της ημέρας απελευθερώνεται από την πρώτη στιγμή που θα κάτσεις στο λουτήρα ενώ, το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, χαλαρώνει τους μύες. Ό,τι χρειάζεται μετά από μία δύσκολη μέρα/ περίοδο ή απλά ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου, όπως εγώ!

Βήμα #2: Liquid Hair

Σειρά έχει η εφαρμογή του μοριακού ορού με αμινοξέα- θεραπεία, Liquid Hair, που αναδομεί την ίνα της τρίχας, ενισχύοντας τα μαλλιά για έως και 5 λουσίματα. Έχει πολύ ελαφριά υφή, μα super ισχυρή σύνθεση που δυναμώνει, επανορθώνει και αναζωογονεί βαθιά τα μαλλιά. Η ιδανική θεραπεία αν έχεις λεπτά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά!

Βήμα #3: Ώρα για «κλείδωμα»

Για να «κλειδώσουν» τα θρεπτικά συστατικά του ορού στα μαλλιά μας και να έχουν διάρκεια τα αποτελέσματα της περιποίησης, ο expert εφάρμοσε στα μαλλιά μου το το Elastic Force, δίνοντας έμφαση στα μήκη και τις άκρες. Αυτή η μοναδική θεραπεία φινιρίσματος βελτιώνει άμεσα την ελαστικότητα, αφήνοντας τα μαλλιά πραγματικά απαλά και λεία. Μη φοβηθείς, έχει ανάλαφρη υφή, που δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά.

Τελευταίο βήμα: More shine, please!

Για να κάνουμε τα μαλλιά να δείχνουν ακόμη πιο λαμπερά, δεν μπορούσαμε ως τελευταίο step να μην εφαρμόσουμε λίγη ποσότητα από το LuxeOil Reconstructive Elixir. Προστατεύει την κερατίνη από τη φθορά που προκαλούν οι συσκευές, προσφέροντας έως 86% περισσότερη λάμψη. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών- ακόμη και για λεπτά μαλλιά.

Voila! Έτοιμη να λάμψεις αυτές τις γιορτές;